fbpx

Encanto Charming, produse încântătoare pentru îngrijirea corpului

de

Cu ocazia sărbătorii îndrăgostiților, AVON aduce iubirea mai aproape în arome parfumate cu noua colecție pentru femei Charming, din gama Encanto, care conține șase produse delicate de îngrijire a corpului.

Într-o cutie cadou elegantă și exclusivă, setul conține produse variate, cu aromă dulce, gata să alinte pielea și să ofere un ritual unic și senzual pasionatelor de frumusețe.

  1. Spray-ul de corp parfumat este o oază de relaxare. Alcătuit dintr-o formulă ușoară și parfumată, acesta revigorează plăcut pielea.
  2. Crema de mâini hidratantă are beneficii hrănitoare asupra pielii, ajutând-o să rămână catifelată și fină. Cu un parfum îmbietor, crema se absoarbe ușor în piele și acționează rapid.
  3. Gelul de duș hidratant este un ajutor de nădejde pentru băile relaxante. Fără să usuce la fel ca un săpun obișnuit, gelul de duș curăță delicat și hidratează pielea în profunzime.
  4. Uleiul de corp hidratant, cu textură ușoară care se absoarbe rapid, oferă aceeași stare de bine pielii, printr-un proces complex de hidratare și catifelare.
  5. Loțiunea de corp parfumată este o încântare dulce pentru piele, disponibilă și în variantele Irresistible și Fascinating.
  6. Apa de toaletă cu o aromă creată de un parfumier celebru completează ritualul de îngrijire și asigură prospețime pe toată durata zilei.

Noua gamă este creată prin alăturarea aromată a celor mai dulci ingrediente: ananas dulce, mure suculente și lemn de santal, pentru femeile care își doresc hidratare intensă timp de 48 de ore, cu ajutorul uleiurilor prețioase și a texturii bogate a produselor.

Gama Encanto Charming este disponibilă în broșura AVON din luna februarie, iar produsele pot fi achiziționate atât individual, cât și în două seturi promoționale, speciale pentru a fi oferite persoanei iubite:

Produse individuale

Spray de corp AVON Encanto Charming, 100 ml, 24,99 lei

– Cremă de mâini AVON Encanto Charming, 30 ml, 11,99 lei

– Gel de duș AVON Encanto Charming, 200 ml, 17,99 lei

– Ulei pentru corp AVON Encanto Charming, 100 ml, 21,99 lei

– Loțiune de corp AVON Encanto Charming, 250 ml, 24,99 lei

– Apă de toaletă AVON Encanto Charming, 50 ml, 54,99 lei

 

Seturi promoționale

  • Set aromat AVON Encanto Charming cu 5 produse: Loțiune de corp, Spray de corp, Cremă de mâini, Apă de toaletă, Gel de duș – 125,00 lei

 

Despre AVON

AVON este prezent de 22 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.