fbpx

Hai la McDonald’s, pentru o cauza nobila si-un sandvis bun!

de

Vino azi, vineri, 18 noiembrie 2011, intre orele 10-13.00 la Restaurantul McDonald’s din Piata Romana, si te va servi o vedeta sau o personalitate marcanta a lumii romanesti! Vei contribui astfel la o cauza nobila, pentru ca un leu din fiecare meniu Happy Meal vandut in perioada 14-20 noiembrie 2011 va fi donat pentru infiintarea unei sectii de oncologie- hematologie pediatrica la Spitalul Clinic din Targu Mures.

Deci, vineri, 18 noiembrie, intre orele 10.00 – 13.00, la Restaurantul McDonald’s din Piata Romana, vedete si personalitati marcante sustin cauza McHappy Day, servind la casa alaturi de angajatii McDonald’s.

McHappy Day este initiativa Fundatiei pentru copii Ronald McDonald de a proteja copii aflati in dificultate. Anul acesta, Fundatia are un nou plan curajos: acela de a infiinta o sectie de oncologie-hematologie pediatrica la Spitalul Clinic Judetean din Targu Mures.

In perioada 14-20 noiembrie, McDonald’s doneaza 1 leu din valoarea fiecarui meniu Happy Meal vandut pentru sustinerea cauzei McHappy Day.

Va asteptam!

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.