fbpx

Iuliana Marciuc si povestea cutremuratoare a regizorului-cersetor

de

Pentru prima editie pe 2014 a emisiunii “Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc aduce in fata telespectatorilor un erou a carui viata poate fi transpusa oricand intr-un scenariu de film.

Iuliana Marciuc incepe anul 2014 in forta la TVR 2. Marti, 7 ianuarie, de la ora 20.00, ea aduce la “Destine ca-n filme” noi povesti de viata absolut incredibile.
Este vorba de Mihaita Dragomirescu, regizorul care inainte de Revolutie avea un viitor stralucit in fata. Acasa il astepta o familie frumoasa, formata dintr-o sotie iubitoare si un fiu de 9 ani. Profesional, era un regizor de teatru apreciat, avand in palmares colaborari cu Sergiu Nicolaescu. Mihaita Dragomirescu era un om care, ajutat de dragostea celor din jur, reusise sa invinga o boala crunta, in urma careia isi pierduse un plaman. Nimeni si nimic nu anunta tragedia si schimbarea radicala care avea sa urmeze…Revolutia din 1989 l-a prins in Bucuresti si a insemnat pierderea sotiei si a fiului care au fost impuscati la Sala Dalles. I-a gasit dupa patru zile la groapa comuna.
De atunci, viata a fost pentru Mihaita Dragomirescu o continua incercare. Urmariti marti, 7 ianuarie, de la ora 20.00, la “Destine ca-n filme”, povestea incredibila, dar dureros de reala, a regizorului-cersetor.
Cea de-a doua poveste de viata pe care Iuliana Marciuc a pregatit-o pentru editia din 7 ianuarie este cea a lui Alin Calinescu, nascut intr-o familie bogata, care i-a oferit totul de-a gata. Intr-o seara, Alin si-a dat seama cat este de nefericit pentru ca nu facuse nimic pe cont propriu. Si-a lasat acasa masina de 30.000 de euro si tot confortul oferit de parinti, a pus intr-o geanta cateva lucruri personale, a luat 1.000 de lei si a plecat la Bucuresti sa ia viata in piept de unul singur. De atunci, parintii nu l-au mai ajutat cu niciun ban, iar el se mandreste cu faptul ca acum nu numai ca sta pe propriile lui picioare, dar ca reuseste si sa isi ajute financiar bunicii. Nu-i pare rau dupa bogatia lasata in urma si este mandru ca a reusit sa faca totul prin forte proprii.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.