fbpx

IULIANA TUDOR: Am lacrimat in emisiune

de

Emisiunea „O data-n viata” (TVR1) din 5 aprilie i-a avut ca invitati pe Anca Turcasiu si Gheorghe Turda (Maramures), Ricky Dandel si Maria Dragomiroiu (Oltenia) si Ovidiu Lipan Tandarica si Nicoleta Voica (Banat). Probele muzicale au fost acompaniate de maestrul Nicolae Botrgos si Orchestra Lautarii din Chisinau, iar pasii de dans au fost dati de Ansamblul Doina Dunarii din Giurgiu. Nu au lipsit nici Floarea si Gheorghe (Actorii Maria Buza si Marius Rizea), cu un moment de umor inspirat din cele mai recente stiri mondene.

Invitatii au acceptat propunerea Iulianei Tudor si astfel, prin prestatia lor artistica au ajutat la mediatizarea a trei cazuri sociale. Mai mult decat atat, gazda show-ului le-a propus si cateva probe practice. Pentru Anca Turcasiu, platoul emisiunii s-a transformat in TVR Gym, iar Anca i-a invitat pe trei artisti din Orchestra Lautarii, sa faca exercitii fizice, folosindu-se de cateva ustensile din „gospodarie”, Ricky Dandel a readus la TVR atmosfera serilor de gala cand prezenta Cerbil de Aur, iar Ovidiu Lipan Tandarica a venit cu un microrecital de toace, in premiera. Provocarea pentru Iuliana Tudor a venit din partea lui Ricky Dandel, cel care i-a propus Iulianei sa cante in duet o piesa din folclorul romanesc.

Cel mai emotionant moment al serii a fost microrecitalul sustinut de Ovidiu Lipan Tandarica, la un ansamblu de toace, ca o invitatie la reculegere, in Postul Pastelui.

Ovidiu Lipan Tandarica: „Momentul cu toacele este o idee care mi-a venit in timp, si pe care am purtat-o de la Paris pana, iata, la emisiunea Iulianei Tudor. Este un moment special, care produce aceeasi emotie peste tot in lume. M-am bucurat sa-l aduc in emisiunea Iulianei Tudor, care este o profesionista, iar emisiunea i se potriveste extraordinar!”

Ricky Dandel: „A fost extraordinar in seara aceasta, m-am simtit ca la una dintre cele 5 editii ale «Cerbului de Aur» pe care le-am prezentat, la TVR. Este o emisiune calda, realizata de profesionisti. Se simte cand cineva transpira arta. Iar la acest show este vorba despre arta. Plecand de la titlul emisiunii, as putea spune ca o experienta pe care am trait-o doar o data in viata ar fi coborarea intr-o Piramida din Egipt. A fost un sentiment unic”

Anca Turcasiu:  „M-am simtit minunat in seara aceasta, purtand portul traditional si fiind alaturi de folclor. A fost o atmofera speciala, care se potriveste foarte bine cu titlul «o data-n viata». Eu doar o data-n viata am facut un copil si acum regret ca n-am repetat experienta. Mi-as dori sa mai fi facut inca un copil, dar acum nu se mai poate. Deci da, maternitatea ramane, pentru mine, o data-n viata”
Iuliana Tudor: „Am si cantat asta-seara. A fost o provocare speciala, pentru ca, de ceva vreme nu obisnuiesc sa mai cand in emisiune. Dar mi-a placut si, poate, voi mai repeta experienta. Muzica ramane prima mea mare dragoste. A fost o seara plina de emotii. Am lacrimat vazand ca unul dintre cazurile sociale prezentate in emisiune – cel al unei fetite fara nicio sansa la viata, dar in pericolul ca ea si mama ei sa ramana in strada –si-a gasit rezolvare imediat. Cele doua au primit o casa. Si m-a mai emotionat tare mult si momentul adus de Ovidiu Lipan Tandarica, microrecitalul cu toacele, adus in premiera la noi”.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.