fbpx

LANSARE JAZZERCISE

de

BODY ART Wellness Club in parteneriat cu JAZZERCISE lanseaza in premiera pentru Bucuresti, programul de fitness & dans – Jazzercise!

Evenimentul de inaugurare va avea loc in data de 29.03.2010, ora 18.00, la Body Art Wellness Club din incinta RIN Grand Hotel.

Ce inseamna Jazzercise?

Judi Sheppard Missett, fondatoarea Jazzercise in anul 1969 a transformat dragostea ei pentru dansul jazz-ului într-un fenomen mondial de dans – exercitiu.
Jazzercise combin? elemente de dans, rezisten??, pilates, yoga, kickboxing ?i mai mult, creeaza programe speciale pentru oameni de orice vârst? ?i nivel de antrenament. Programul Jazzercise are o durata de 60 de minute si include un program de incalzire, 30 de minute de miscari de aerobic, tonifiere musculara, miscari cu greutati iar la final stretch.
Instructorii alcatuiesc coregrafiile astfel incat pot fi foarte usor de urmat de fiecare participant la acest curs.
Beneficiile acestui program sunt: cresterea rezistentei cardiovasculare, fortei, flexibilitatii dar nu in ultimul rand confortul “starii de bine”.

Te asteptam, luni 29.03.2010, sa participi alaturi de noi la lansarea primei clase a acestui program de fitness revolutionar!

www.jazzercise.ro
www.body-art.ro

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.