fbpx

Andra a pozat cu un caine in brate si a povestit cand s-a sarutat prima data cu Maruta

de

In noul numar de martie al revistei Tango, Andra Maruta, cantareata pe care o vedem saptamana de saptamana in juriul de la Romanii au talent, a povestit cum s-a sarutat prima data cu Catalin si cum s-a schimbat viata ei dincolo de acest sarut.

“Dupa primul sarut s-a schimbat in primul rand relatia mea cu Catalin si deci, totodata, s-a schimbat si viata mea, asa e. In sensul ca, dupa acel moment, am inteles o data in plus ca intre noi nu va fi numai ceea ce se cheama o poveste de vacanta, ci ca va fi ceva serios. Ne-am sarutat prima oara la mare, intr-o seara, si atunci ne-am dat seama ca ne mai leaga ceva in afara altor preocupari si ganduri comune: tandretea, pasiunea. Am inteles ca suntem atat de potriviti unul pentru celalalt“, a marturisit Andra in interviul acordat lui Alice Nastase Buciuta. Si, fara niciun fel de ezitari, Andra a acceptat provocarea lansata de fotograful Paul Buciuta de a poza, in cadrul elegant al Iconique Class Studio, impreuna cu un caine alb si jucaus, pe care cantareata l-a indragit din prima clipa.

Citeste intreg materialul in numarul de martie al revistei Tango. De joi, revista se va gasi la chioscurile din intreaga tara.

 

  • Credit: Paul Buciuta/ Marea Dragoste – w
  • Title: Alexandru Conovaru

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *