fbpx

Linisteste-ti apropiatii! 4 idei de cadouri pentru oamenii stresati

de

Stresul afecteaza din ce in ce mai multe persoane si poate aparea in orice moment in care corpul sau mintea percep anumite schimbari sau provocari carora trebuie sa le faca fata. Din aceasta cauza, nasterea unui copil, cumpararea unei case sau avansarea la locul de munca, ceea ce implica si alte responsabilitati, cauzeaza stres, fapt pentru care nu exista persoana care sa nu fi experimentat aceasta stare de-a lungul vietii.

In ciuda faptului ca stresul este foarte intalnit in prezent, aceasta afectiune poate provoca probleme grave de sanatate, motiv pentru care trebuie luate masuri chiar din fazele incipiente ale manifestarii acesteia. Stresul nu face parte dintr-un stil sanatos de viata, motiv pentru care sunt foarte importante odihna, relaxarea si momentele de rasfat, deoarece doar prin intermediul acestora organismul poate reveni la starea buna de sanatate.

Iata care sunt cadourile menite sa contribuie la relaxarea persoanelor stresate:

1-     Pietre de jad

Nimanui nu-i strica o clipa de relaxare deplina, mai ales in momentele in care stresul isi spune cuvantul. Astfel, daca ai un prieten caruia vrei sa-i redai zambetul pe buze, ofera-i cadou un set de pietre de jad, menite sa elimine stresul, oboseala si starile negative, care provoaca atat extenuare fizica, cat si psihica. Terapia cu pietre de jad ajuta la eliminarea insomniilor si la relaxarea muschilor, lucruri extrem de benefice pentru organism.

2-     Uleiuri esentiale

Uleiurile esentiale sunt produse bio, realizate din compusii aromatici ai plantelor, care ajuta la combaterea urmatoarelor tipuri de afectiuni: inflamatii, dureri, greata, oboseala, stres, depresie sau agitatie. Astfel, daca prietenul tau cel mai bun sufera in mod constant de stres, ofera-i de aici un ulei esential de lamaie sau de lavanda, care sa-l ajute sa obtina relaxarea si calmul de care are nevoie in perioadele extenuante.

3-     Abonament la yoga

Daca se apropie ziua de nastere a celei mai stresate rude, achizitioneaza un abonament la yoga pe care sa il oferi cadou. Yoga ajuta la atingerea echilibrului interior, la eliminarea starilor depresive, a temerilor si a gandurilor negative, lucru benefic pentru bunastarea psihica si fizica. Mai mult decat atat, acest tip de activitate ajuta si la obtinerea greutatii ideale, ceea ce reprezinta inca un motiv pentru care trebuie sa oferi cadou acest tip de abonament.

4-     Lumanari parfumate

Un prieten stresat poate fi ajutat cu doar cateva lumanari parfumate. Ofera-i in dar un set cu diferite arome, care sa aiba capacitatea de a-i readuce starea buna de dispozitie si calmul necesar pentru rezolvarea tuturor provocarilor de zi cu zi.  Sfatuieste-l sa aprinda cateva lumanari inainte de a face o baie fierbinte si lunga, pentru a putea obtine relaxarea dorita de la finalul zilelor obositoare si solicitante.

Prin urmare, daca iti doresti sa oferi o mana de ajutor in momentele critice din vietile celor din jur, gaseste solutiile optime, pe care sa le oferi in dar ori de cate ori este nevoie. Poti incepe prin a oferi cadouri utile, prin intermediul carora sa-i ajuti sa elimine stresul, deoarece aceasta afectiune poate dezvolta complicatii care pot pune viata in pericol.

Sursa foto: Unsplash.com

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.