fbpx

Look strălucitor cu noile produse pentru machiaj ARTISTRY de la Amway

de

Pentru o apariție luminoasă, Amway întâmpină femeile cu noi produse make-up de lux din gama ARTISTRYTM: baza de machiaj, pudră pulbere în două nuanțe, pudra compactă translucidă din categoria ARTISTRY EXACT FITTM și dermatograful mecanic pentru buze ARTISTRY™

Un machiaj impecabil necesită o bază care să uniformizeze și să hidrateze tenul. Formula diafană oferită de ARTISTRY EXACT FIT™ BB Crème de la Amway acoperă delicat și natural imperfecțiunile, porii dilatați și ridurile fine ale tenului. Datorită sistemului exclusiv de lipozomi de la Amway, cu apă din fiordurile norvegiene, baza de machiaj BB Crème revitalizează tenul, oferindu-i o hidratare intensă și de lungă durată. Noul produs de la Amway este potrivit pentru toate tipurile de ten, protejează împotriva razelor ultraviolete cu SPF35 UVB/ UVAPA+++ și permite ca fondul de ten să fie aplicat cu ușurință, în mod uniform.

Pentru ca prospețimea machiajului să reziste mai mult la evenimentele festive, Amway surprinde femeile cu două noi variante de pudră ARTISTRY EXACT FIT™: pudra pulbere Perfecting Loose Powder și pudra compactă translucidă Pressed Powder.   .

Pudra ARTISTRY EXACT FIT™ Perfecting Loose Powder conferă un look delicat și natural, acoperind imperfecțiunile tenului și liniile fine. Aplicată peste fondul de ten, pudra pulbere oferă tenului un finisaj perfect și un aspect neted lipsit de luciu. Pudra compactă translucidă ARTISTRY EXACT FIT™ pe de altă parte, oferă tenului o acoperire mată, plină de naturalețe, fără să îl încarce. Formula catifelată se potrivește perfect pentru majoritatea tonalităților de ten.

Noile produse din gama ARTISTRY EXACT FIT™ au fost dezvoltate prin folosirea celor mai bune ingrediente naturale și aplicarea unor tehnologii științifice inovatoare. În armonie perfectă, amestecul de perle tahitiene și prisme optice contribuie la păstrarea aspectului natural al tenului, oferind textura ideală cu un strat fin invizibil care reflectă delicat lumina.

În completarea noilor produse ARTISTRY EXACT FIT™, Amway întâmpină femeile cu dermatograful mecanic pentru buze ARTISTRY™ Automatic LipLiner Pencil Refills & Holder, în trei nuanțe diferite. Definind perfect și armonios buzele, dermatograful mecanic pentru buze poate fi folosit atât în combinație cu un luciu sau ruj de buze, cât și simplu, fiind însoțit de o pensulă pentru buze cu efect de omogenizare.

Pentru mai multe informații despre noile produse ARTISTRYTM, vizitați: http://bit.ly/1kRBmAO

Toate produsele din gama ARTISTRY™ sunt comercializate exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway din România. Găsiți mai multe informații despre produse și opțiunile de cumpărare, precum și oportunitățile de business Amway accesând website-ul companiei: http://www.amway.ro/
*****

Despre ARTISTRYTM

ARTISTRY se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului. ARTISTRY oferă tratamente intensive, testate clinic pentru îngrijirea tenului şi pentru prevenirea îmbătrânirii acestuia şi soluţii susţinute de studii ştiinţifice, dar şi o paletă diversă de produse de machiaj ce acoperă toată gama necesară oricărei femei.

 

Despre Amway

Amway este liderul mondial în vânzări directe potrivit topului Direct Selling News Global 100, înregistrând vânzări globale de 10,8 miliarde USD în 2014. Amway îşi desfăşoară activitatea în peste 100 de ţări şi teritorii în întreaga lume, având 3 milioane de parteneri Amway și 21.000 de angajați. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Michigan de către antreprenorii Rich DeVos și JayVan Andel. Amway oferă peste 450 produse pentru frumuseţe, sănătate şi întreţinerea locuinţei. Gama Amway include suplimentele alimentare NUTRILITETM, cosmeticele şi produsele de machiaj ARTISTRY, precum şi produsele de întreţinere a locuinţei HOMETM.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.