fbpx

Marni la H&M in Romania! Femeile care se imbraca pentru alte femei…

de

In seara de dinaintea Zilei Femeii, magazinul H&M din Baneasa Shopping City a organizat lansarea oficiala a colectiei Marni for H&M. Sute de fashioniste s-au asezat la coada in fata magazinului inca de la ora 17, desi usile s-au deschis abia la ora 19.

Marni este una dintre ultimele afaceri de moda de familie care reuseste sa isi mentina standardul ridicat si forta inspirationala la nivel planetar, fara sa devina un business standardizat. Creatiile Marni se adreseaza femeilor curajoase, intrucat casa propune mereu colectii nu tocmai usor de purtat, combinatii greu de imaginat si chiar –trebuie sa spunem – preturi greu de digerat pentru o femeie care nu are, cu adevarat, patima modei. Insa aproape nimeni nu-si permite sa critice bunul gust incredibil, avangardismul materialelor si texturilor alese sau splendidele si surprinzatoarele combinatii de nuante propuse de creatoarea casei Marni, Consuelo Castiglioni. Anna Dello Russo, celebra si temuta consultanta de fashion a revistei Vogue, a declarat ca in ceea ce priveste paleta coloristica, marea ei favorita ramane Consuelo Castiglioni.
Extrem de interesant este ca s-a spus dintotdeauna ca femeile Marni sunt cele care se imbraca pentru a impresiona alte femei, nu pentru a ispiti barbatii. Hainele nu urmaresc sa fie sexy, nu urmaresc niciodata clasicele linii provocatoare, insa sunt extrem de speciale, tocmai pentru ca, astfel, pun in valoare personalitatea celei care le poarta.

***

Marni at H&M este o colectie eclectica, extravaganta si atemporala pentru care Consuelo Castiglioni a selectat cele mai reprezentative piese ale casei, a fost prezentata in avanpremiera in magazinul H&M din Baneasa Shopping City. Invitatii au avut ocazia sa-si achizitioneze produsele preferate din colectia limitata, in cadrul unei experiente extraordinare de shopping.

Colectia poarta in mod esential amprenta casei Marni, care este recunoscuta pentru abordarea inventiva a modei. Este compacta si coerenta, iar articolele – cu alura sportiva si aspect sofisticat – pot fi combinate si recombinate. Astfel, rochiile largi, camasile si topurile pentru femei devin punctul de plecare pentru asocierile de imprimeuri si texturi, iar linia barbateasca, alcatuita din costume cu pantaloni lungi sau cu bermude, haine parka si articole cu intarsii este definita de stilul relaxat si practic.

Vedete precum Antonia, Jojo, Andreea Berecleanu, Daiana Anghel, Olivia Steer, Venera Arapu, Andrei Zaharescu, Stephan Pelger, Adrian Sana si Ciprian Sipos au participat la eveniment purtand tinute din colectia limitata Marni at H&M.

Colectia Marni at H&M este disponibila in magazinele din Baneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni si Maritimo Shopping Center (Constanta) incepand din 8 martie, ora 10.00 AM.

Urmatoarele deschideri din primavara 2012 vizeaza magazinele H&M din Arad (Atrium Mall), Iasi, (Palas Iasi), Craiova (Electroputere Parc), Braila (Promenada Mall) si Suceava (Iulius Mall).

 

Tag-uri:
· · · ·
Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.