fbpx

Mezzosoprana Florentina Onica, o minunata Carmen la Opera din Bucuresti

de

La ceasul retrospectivelor si al schimbarilor, speram in bine, ale Operei din Bucuresti, ne reamintim cu bucurie ca, la sfarsit de octombrie, pe scena Operei Nationale din Bucuresti s-a jucat Carmen de Georges Bizet, sub bagheta exceptionalului dirijor Gabriel Bebeselea si avand-o ca protagonista pe Florentina Onica.

Mezzosoprana atat de iubita si talentata a Operei din Iasi a fost invitata marii institutii muzicale omoloage de la Bucuresti, pentru a da viata unuia dintre cele mai indragite roluri ale operei. Vocea ei superba si harul sau de interpreta plina de suflet au innobilat reprezentatia bucuresteana a operei lui Bizet, smulgand spectatorilor minute in sir de aplauze si ovatii numai pentru ea, minunata Florentina – Carmen.

Din distributie au facut parte si Cristian Mogosan, Iordache Basalic, Liviu Indricau, Valentin Racoveanu, Filip Panait, Daniel Filipescu, Felicia Filip, Valentina Tudose, Sorana Negrea. Solisti balet: Madalina Slateanu, Alina Stefanescu, Catalin Caracas, Raul Oprea.

 

Categorii:
Teatru & Opera

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.