fbpx

Noua gamă de televizoare OLED de la Philips TV a primit două premii prestigioase la EISA Awards

de

Philips TV se poate declara liderul de performanță al televizoarelor OLED după ce a fost premiat la EISA Awards pentru cele mai noi două modele OLED TV din 2018! EISA a declarat oficial Philips OLED803 de 55” Best Buy OLED TV 2018-2019 și noul Philips OLED903 de 65” – primul produs făcut în parteneriat cu liderul audio mondial Bowers & Wilkins – Home Theatre TV 2018-2019.

Pentru calitatea sa generală, OLED903 a fost premiat și la începutul anului la IF Design Award.

Felicitând noul 903, juriul EISA a declarat: “Amatorii de Home Theatre cer o experiență autentică de cinema care să îmbine imaginile captivante cu sunet dinamic, iar modelul de vârf de 65”de la Philips exact asta face. Noul parteneriat exclusivist cu specialiștii hi-fi, Bowers & Wilkins, are ca rezultat o boxă integrată personalizată. Televizorul OLED903 de 65” oferă perfomanță de primă clasă, completată de Ambilight – ceea ce intensifică atmosfera, care beneficiază de cele mai bune rezultate prin intermediul Blu-ray 4k Ultra HD și sursele de streaming”.

Juriul EISA, despre noul 803: “Philips combină ecranul OLED 2018, care beneficiază de P5 picture engine pentru rezultate uluitoare pe modelul de 55inch cu un prețtentant. Acest televizor OLED UHD cu ANDROID te lasă să te bucuri de experiența conținutului standard din gama dinamică având o calitate asemănătoare cu cea oferită de HDR, cu ajutorul ultimei inovații Philips, “Perfect Natural Reality.

EISA (European Imaging & Sound Association – Asociația Europeană de Imagine și Sunet) a selectat din noul val de cele mai incitante, creative și inovatoare produse de top, modele pentru recunoscuta gală EISA Awards ce are loc de 36 de ani. Premiile sunt acordate în urma votării, care este făcută de grupuri de specialiști și experți tehnici din 25 de țări și 53 de reviste de specialitate de top din toată lumea.

Ambele premii EISA vor fi prezentate oficial în timpul IFA, cel mai mare târg de electronice pentru consumatori, care va avea loc în Berlin, începând cu 30 august 2018.

Noile îmbunătățiri OLED.

Ambele modele beneficiază de caracteristicile excepționale PQ, de noul ecran OLED 2018, de noul strat anti-reflexie pentru o reproducere și mai bună a nuanțelor de negru și o cantitate de lumină emisă în valoare de 1000 niți – care oferă o creștere cu 10% a luminii, în comparație cu modelele 2017.

Noile modele beneficiază și de a doua generație de P5 Picture Perfect Processing Engine care incorporează noul “Perfect Natural Reality”, o tehnologie pentru intensificarea contrastului – design patentat de algoritmi inteligenți care perfecționează imaginile standard SDR și le aduce la calitatea conținutului uimitor HDR.

Ambele modele integrează, în designul european pur și elegant, noi sisteme de sunet. Modelul 803 dispune de un sistem de sunet îmbunătățit, mult superior celorlalte sisteme, iar în ceea ce privește ‘True Sound’, 903 folosește expertiza și tehnologia Bowers & Wilkins care oferă un nou standard de referință – inclusiv patru drivere orientate înainte, așezate într-un spațiu separat, acoperit cu material Kvadrat, care permite sunetului să pătrundă.

Cele două modele includ și tehnologia Ambilight pe trei părți, sistem de operare Androit TV Nougat care are Google Assistant inclus și permite funcționarea Amazon Alexa, disponibilă imediat ce televizoarele își fac update-ul pentru Android O, în viitorul apropiat.

Modelul 803 va fi disponibil din luna august 2018, în timp ce 903 – care va fi lansat oficial la IFA, în Berlin, pe 30 august, va fi disponibil din luna octombrie a acestui an.

 

Despre Philips TV: Philips.com/tv

Mai multe despre Philips OLED TV: Philips.com/oled

Urmărește-ne pe Twitter: @TPVision

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie în domeniul produselor electronice de consum pe segmentul divertismentului digital audio-vizual, la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific) și produselor audio Philips (în întreaga lume). Realizăm acestea prin îmbinarea experienţei noastre în design şi moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri ne permit să aducem pe piaţă televizoare de înaltă calitate: inteligente şi uşor de utilizat, cu un design sofisticat. Credem în produse care oferă consumatorilor o experienţă audio-vizuală superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate. TP Vision este deținătorul exclusiv al licenței de brand pentru televizoarele Philips pentru ţările menţionate mai sus și pentru produsele audio Philips la nivel global. TP Vision are aproape 2.000 de angajaţi în mai multe zone de pe glob şi este deţinută 100% de TPV, producător mondial de top de monitoare şi TV LCD, care produce, vinde şi comercializează televizoarele Philips în China. De-a lungul anilor, TPV a reuşit să-şi stimuleze dezvoltarea profitând de economiile de scară şi competenţele sale principale în cercetare şi dezvoltare, producţie, eficienţă logistică şi calitate.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.