fbpx

Petra: Dumnezeu mi-a zis: „Eu sunt oceanul, iar voi sunteți picăturile de apă din care e format oceanul”

de

Este ghid spiritual, purtătoare a unui nume dictat de Dumnezeu și a unor haruri pe care nu ai cum să nu le recunoști, mai ales dacă intri în rugăciunea-meditație pe care o face cu sute sau chiar mii de oameni în fiecare săptămână, marțea și joia de la ora 21. Petra, una dintre cele trei co-fondatoare ale grupului Calea Cunoașterii – alături de inițiatoarea proiectului, Svetlana Coseacova, și Rodica Ionescu -, a acceptat să îmi spună câteva lucruri despre dialogurile sale cu Dumnezeu și, legat de ceea ce ne interesează acum în perioada pandemiei, cum să ne ferim de virus, de frică, de boală, de negativitate.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Îmi plac enorm serile de meditație pe care le oferiți, gratuit, publicului, mi se par divine și sunt recunoscătoare că există Calea Cunoașterii! Le transmiteți, mai nou, online pe Facebook, marțea și joia, în direct pe pagina de Facebook Calea Cunoașterii.

Petra: Dumnezeu își face lucrarea prin noi, prin oameni. Și vremurile ne conduc acolo unde Dumnezeu și-a făcut planul să ne ducă. Chiar dacă nouă ni se par vremurile de acum apăsătoare și grele, chiar dacă avem uneori sentimentul că busola s-a inversat și că ceva nu e în regulă cu direcția, totuși, suntem îndrumați să ajungem acolo unde trebuie să ajungem. Toate drumurile duc undeva. Din mesajele pe care le-am primit, am înțeles că Dumnezeu vrea să echilibreze energiile de pe Pământ, de aceea au apărut și aceste mari tulburări, în toate domeniile. Chiar dacă sunt conflicte între oameni, iar unii dintre aceștia sunt mai sălbatici și au energii mai joase, toți au suflete și sunt ființe create de Dumnezeu, iar energia lor trebuie să se amestece în energia mai înaltă, ca să se obțină un echilibru. E ca într-o mare curățenie generală, în care se face, mai întâi, deranj…

Marea Dragoste – revistatango.ro: Unde sunteți născută și pentru ce v-ați pregătit în viață?

Petra: Tata s-a născut în Brașov, mama s-a născut în Gherla, lângă Cluj, iar părinții mei au locuit și în Brașov, și în Gherla. Sora mea s-a născut în Brașov, iar eu în Gherla. Tata venea dintr-o familie nobilă, cu educație, iar mama venea dintr-o familie simplă de oameni muncitori și modești.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Erați un copil deosebit, v-ați descoperit încă de atunci niște deschideri speciale?

Petra: Eu sunt din zodia Pești, o neptuniană care stă în colțul ei și analizează. Am fost puțin introvertită, retrasă, și destul de puțin comunicativă. Eram foarte timidă. Dar întotdeauna știam ce gândesc oamenii despre mine. Și credeam că toți au aceste abilități de a ști ce gândesc cei din jur.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Și era bine sau era rău, vă folosea?

Petra: Mă întristam de multe ori când vedeam că se fac niște judecăți care nu erau sănătoase sau drepte. Mă afectau. Acum, analizând, la maturitate, mi se pare destul de interesant, dar atunci nu cred că eram conștientă de ceea ce trăiesc. Intuiam niște lucruri care se întâmplau după o vreme, dar atunci nu-mi aduceam aminte clar, cât să-mi spun: „Uite am intuit asta și apoi s-a întâmplat acest lucru…” Ca să dau un exemplu, mi-am dorit mult să-l cunosc pe domnul Ignatenko. La un moment dat, când am citit prima lui carte Cum să devii fenomen, mi-am zis: Eu cu omul acesta o să mă-ntâlnesc! Și s-a întâmplat, acum doi ani, să stau față în față la masă numai eu cu el, 20 de minute, fără să fi pregătit ceva, am fost, efectiv, ghidată în acea direcție. Sau mi se întâmplau lucruri de genul acesta: cineva mă jignea în adolescență sau în tinerețe și gândeam: „Nu-i nimic, vii tu înapoi să-ți ceri iertare!”… Și treceau ani și apărea acea persoană, iar eu îmi echilibram atunci energiile cu ea. Au fost situații când și după 20 de ani am reușit să trag linie la ceva ce purtam cu mine. Dar eu întotdeauna lăsam lucrurile să vină la timpul lor, nu insistam ca ele să se întâmple. După ce am mai crescut, am început să intuiesc vizavi de oameni anumite lucruri legate de ceea ce urmau să facă. Spunea cineva, de exemplu: vreau să fac facultatea cutare, iar eu deja știam dacă va reuși sau nu. Nu-i spuneam că nu va reuși, fiindcă nu descurajam oamenii, dar eu știam…

Marea Dragoste – revistatango.ro: Și cum ați făcut saltul până la nivelul acesta de azi, când comunicați, efectiv, cu Dumnezeu și v-ați deschis enorm către spiritualitate?

Petra: Aceste activități ale mele s-au intensificat mult atunci când m-am îmbolnăvit… La 20 de ani m-am îmbolnăvit foarte grav și nu știa nimeni ce am. Toate analizele îmi ieșeau bine, dar eu făceam niște crize care, la început, erau ca niște căderi de calciu, crampe musculare, ca de la o lipsă de magneziu, dar era ceva mult mai complex. Și atât de bolnavă am fost, că am stat nouă ani în pat, ca o legumă. De la 20 de ani la 29 de ani am zăcut. Mă ridicam foarte puțin, aveam atacuri de panică, frici, nu mă simțeam bine deloc, deloc. Și am făcut o grămadă de investigații, analize multe, iar până la urmă mi s-au pus niște diagnostice foarte grave, boli de la care aș fi putut deja demult să trec dincolo. Dar nu s-a întâmplat acest lucru, pentru că Dumnezeu probabil avea planuri cu mine.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Să vă călăuzească să ajungeți până aici.

Petra: Eu am venit pe pământ cu număr de maestru, în numerologie, cu 11. Dar foarte mult timp eu m-am manifestat ca un 2. Nu ca un 11. 1 cu 1 egal 2, și m-am manifestat cu lipsă de voință, lipsă de direcție. Da, aveam abilitățile acestea, dar nu aveam energia necesară de a mă aduna și de a face ceva cu ele. Însă, în acea perioadă de suferință, mi-am dezvoltat abilitățile parapsihologice, ca și cum această creștere ar fi compensat marile mele suferințe.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Ce boli ați avut, de fapt?

Petra: Am avut patru boli autoimune, dintre care una foarte rară. Fibromialgie, lupus eritematos, tiroidită Hashimoto și sindrom Isaac – un sindrom ce afectează partea neurologică și se manifestă prin crize de contractare musculară. Boli foarte grave. Apoi, la un moment dat, pur și simplu am intrat într-un colaps, nu m-am mai putut ridica din pat deloc, m-am trezit complet înțepenită. Am stat așa nemișcată o perioadă, apoi am început să caut… Am zis: “Doamne, dacă Tu ai creat lumea asta așa de frumoasă, înseamnă că e creată ca omul să se bucure… Eu în situația în care sunt, chiar nu mă bucur!” Vorbeam cu Dumnezeu tot timpul. Iar la un moment dat am început să aud vocea Lui. Și atunci, i-am spus: „Doamne, găsește Tu soluția pentru mine!”

Marea Dragoste – revistatango.ro: Cum îi auzeați vocea? Cum se aude vocea lui Dumnezeu?

Petra: Vocea lui Dumnezeu se aude cumva telepatic. Eu puneam o întrebare și aveam la început senzația că tot eu îmi răspund. Și atunci am întrebat: „Doamne, chiar Tu vorbești cu mine sau e doar în mintea mea și am o problemă? Și mi-a spus: „De ce te îndoiești de mine, că aș putea să-ți vorbesc?!” Și așa am început un dialog foarte interesant și de atunci, de fiecare dată când aveam o problemă, vorbeam cu El. Dar n-am îndrăznit să spun asta nimănui, pentru că oamenii nu erau pregătiți să audă așa ceva la vremea aceea. Acum vreo douăzeci și cinci de ani, încă nu se cunoșteau atât de multe lucruri. Apoi au apărut cărțile lui Neale Donald Walsch, Conversații cu Dumnezeu, și multe alte lucrări, iar eu le-am citit pe toate, în timp ce continuam să vorbesc cu El și El îmi răspundea la orice întrebam.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Ați notat, ați consemnat si dumneavoastră lucrurile pe care vi le-a spus?

Petra: La început mi-am notat undeva, pe o agendă, dar apoi nu am mai putut ține ritmul, pentru că veneau pachete atât de mari de informație – și acum se întâmplă la fel, în momentul în care mă conectez, vine foarte multă informație – încât nici n-aș putea scrie cu acea rapiditate! De aceea, tot ceea ce vine prin channeling eu transpun cumva și explic cu cuvintele mele, doar cât să mă fac înțeleasă.

Marea Dragoste – revistatango.ro: V-ați păstrat abilitatea de a auzi gândurile oamenilor?

Petra: Da, pot să mă conectez și pot să știu ce gândesc oamenii despre mine, să mă conectez cu mintea lor. Și astfel am început să am dialog cu anumite persoane. La început cu cele vii, dar mi-am dat seama că pot vorbi și cu cei care sunt trecuți dincolo sau cu anumite entități. Am început să mă conectez cu bunicii mei plecați dincolo, apoi am chemat îngeri, m-am conectat cu Arhanghelul Gabriel la un moment dat.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Puteți să îmi dați un exemplu legat de ceva ce l-ați întrebat?

Petra: Pe Arhanghelul Gabriel l-am întrebat ceva concret, vizavi de consumul de carne. Dacă ne scade vibrația, dacă ar fi bine să renunțăm să mâncăm carne. Și atunci Arhanghelul Gabriel mi-a spus că diferența de vibrație dintre a consuma și a nu consuma carne este destul de mică. „Pentru faptul că sunteți în acea dimensiune și aveți nevoie de hrană grosieră, corpurile voastre nu sunt pregătite să treacă la o hrană energetică. Foarte puține persoane sunt pe Pământ care pot să consume acea hrană energetică și totul trebuie să vină gradual. De aceea, să mănânci carne nu este un păcat. Și dacă nu veți consuma carne, vibrația va crește, dar nesemnificativ.”

Marea Dragoste – revistatango.ro: Deci nu din alimentație facem salturile semnificative în vibrație.

Petra: Vibrația crește prin credință, prin conectarea cu divinitatea, prin respirație, și prin cultivarea iubirii și a bucuriei. Bucuria are vibrație încă și mai mare decât iubirea! Toate acatistele spun: Bucură-te, Sfântă Maria! Bucură-te, Sfinte Anton! Nu întâmplător… Omul când este bucuros este foarte disponibil de a face binele. Poate din iubire nu este atât de disponibil ca din bucurie, dar când omul e bucuros ar face pentru alții orice. Deci așa creștem, nu neapărat dacă consumăm sau nu consumăm carne. Eu nu forțez nota, mănânc și carne când mi-e poftă. Dar, într-adevăr, mi-e din ce în ce mai rar poftă.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Ați făcut și cursuri, v-ați dus la workshopuri ca să învățați?

Petra: Am două grade de reiki, atât am ca pregătire. Dar am primit tot de sus un răspuns. Dumnezeu a spus așa: “Poți să te duci unde vrei, poți să plătești oricâți bani, faptul că te duci acolo și ești prezentă s-ar putea să îți folosească, prin acea informație, dar atâta timp cât nu practici, nu îți ajută cu adevărat.” De aceea, dincolo de acele prime tentative, nu am mai fost tentată să merg nici la seminarii și nici la cursuri. Am citit cărți multe și am învățat din cărți, dar a venit o vreme când Dumnezeu a spus: “Trebuie să practici, nu mai citi, treci acum la practică!“

Marea Dragoste – revistatango.ro: Am văzut în meditații că aveți, oricum, acces la biblioteca Akasha, la memoria universală.

Petra: Am primit și acest acces. Au fost niște inițieri pe care am început să le primesc gradual și am primit și programele psihoinformaționale cu care lucrez. Am primit întâi un program pentru vindecare, și am întrebat, un pic speriată: “Doamne, ce-i cu el, de unde vine?” “Terapia asta o vei practica tu”, mi-a răspuns Dumnezeu. “Dar cum se numește?”, am mai întrebat, căci nu știam nimic. Și mi-a venit răspuns: “Terapie psihoinformațională”. Și eu am continuat să mă vait: “Doamne, dar nici nu știu ce este această terapie!” “Nu trebuie să faci nimic, decât să accepți ceea ce vine spre tine, Eu mă voi ocupa de tot” a spus Dumnezeu. Și așa a fost. Iar eu am lucrat doar în umbră, nu mi-a plăcut niciodată să ies în public sau să mă fac cunoscută. Dar într-o seară când m-am conectat cu Dumnezeu, mi-a spus: “Este momentul să ieși, să lucrezi pe mase mai mari de oameni”. Și eu iar m-am mirat, căci eu locuiesc într-un orășel, în Zalău, unde nu mă cunoaște aproape nimeni, nu știu oamenii cu ce mă ocup, că doar nimeni nu-i prooroc în satul lui. Plus că mulți nu ar crede, pentru că eu am fost un om foarte firesc, cum sunt și acum, chiar dacă le-aș spune, ar putea crede că sunt doar niște închipuiri ale mele.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Dar de trăit, din ce ați trăit totuși, ați avut și altă meserie?

Petra: Sunt designer vestimentar ca profesie, am avut un atelier de modă până acum un an, făcut din bani europeni împreună cu cineva, dar, încet-încet, toate acele lucruri nu au mai funcționat. De fapt, n-au funcțonat bine niciodată. Chiar dacă eu mă dăruiam și munceam enorm, nu mergea. Și am întrebat: “Doamne, dar de ce ai adus în planul meu de manifestare acest atelier de croitorie? Pentru că, iată, nu merge deloc!” Și Dumnezeu mi-a răspuns: “Pentru că ți-ai dorit foarte mult încă din copilărie acest lucru, eu l-am adus în planul tău de manifestare. Dar nu întotdeauna ceea ce ne dorim ni se potrivește. Tu va trebui să faci altceva, dar am vrut să vezi, că, deși ți-ai dorit acel lucru, nu îți face bine. Încă puțin așteaptă, că toate acestea vor apune, vine pentru tine o altă vreme. Și anul trecut pe vremea asta mi-a spus așa: “A sosit momentul să ieși în lumină și să lucrezi pe mase mai mari de oameni…”

Marea Dragoste – revistatango.ro: Și chiar ați ajuns deja la mii de oameni, prin grupul Calea Cunoașterii.

Petra: Am primit mesaj de la Dumnezeu că trebuie să-i învăț pe oameni să se roage, că nu știu să se roage. Aceasta este munca mea acum. Să-i ajut pe oameni să se conecteze cu divinitatea, pentru că asta nu știu să facă. Și am primit inițiere pentru a-mi putea folosi cuvântul. De aceea eu, când mă rog, toate acele lucruri pe care eu le cer se și întâmplă. Eu când spun, de exemplu, că Mama Pământ extrage toxinele din noi, acel lucru se întâmplă. Cei care au clarviziune pot să vadă. Eu când am primit acea abilitate de a crea dispozitivele psihoinformaționale și de vindecare cu care lucrez, deja eram la un nivel de co-creator. Mi s-a permis apoi accesul la biblioteca akashică de unde pot descărca anumite materii, pentru mine sau pentru alții. Svetlana mi-a cerut limba engleză – tot ca să vă dau un exemplu concret.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Spuneți că nu știm să ne rugăm. Ce nu facem bine? De rugat, de când ne-am născut ne tot rugăm…

Petra: În primul rând, trebuie să te conectezi cu divinitatea și să te rogi din tot sufletul, cu cuvintele tale. Altfel, e ca și cum un copil ar merge la tatăl lui sau la mama lui să-i spună ce probleme are, dar ar veni cu un text scris de la un alt copil, care avea altă supărare. Și de aceea, rugăciunea aceea nu mai e autentică, fiindcă am preluat-o de la cineva. Putem să începem cu începutul: “Doamne, nu știu să mă rog, învață-mă!” Sau: “Doamne, nu mă știu conecta la Tine, învață-mă!” Și pe mine, încet-încet, m-a învățat. Apoi mi-a spus: “Tu va trebui să faci acest lucru cu alții”. De aceea în aceste meditații-rugăciuni, încerc să-i învăț pe oameni să se conecteze ei, direct, și fiecare o va face într-o manieră personală și fiecare va găsi acea modalitate autentică de a se conecta cu El. În plus, atunci când te rogi din suflet, te duci smerit, atunci suferința vine din tine, e a ta, o expui în modul tău autentic, iar Dumnezeu primește acele rugăciuni, atunci ești conectat, când ești în genunchi și plângi. Poate nu te rogi două luni, dar atunci când te rogi, ești dedicat, ești acolo, simți că te descarci, simți că plângi, ești în genunchi, îți pare rău, te căiești, te smerești. Aceea este rugăciunea pe care-o așteaptă Dumnezeu de la noi.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Doar așa, doar în suferință?! Dacă vreau să-i cer pur și simplu, Doamne, ajută-mă să fiu fericită, să fiu bogată, să-mi împlinesc menirea! Din ce energie s-o fac?

Petra: Tot așa, în mod autentic, din suflet, și cu bucurie. Dumnezeu și glumește, de foarte multe ori a glumit cu mine. Eu ziceam, “Doamne, dar nu te supăra pe mine că te tot iscodesc și îți pun tot felul de întrebări, dar vreau să te cunosc!” Și Dumnezeu a râs: “Tu cu mintiuca ta limitată vrei să mă cunoști pe mine?!”

Marea Dragoste – revistatango.ro: Și bani cerem tot cu inima deschisă? Nu e greșit să cerem bani?

Petra: Bani pe Pământ sunt destui pentru toată lumea. Cu toții trăim într-o lume în care avem nevoie de bani și e firesc să ni-i dorim, dar banii nu trebuie să fie un scop, ci un mijloc. Dumnezeu mi-a spus așa: „Nu este greșit să iubești banii, este greșit să nu-i folosești cu înțelepciune”. Să știi că unul lângă tine doarme în canal și tu să ai 30 de camere și să locuiești în două, este o lipsă de înțelepciune care te va costa la un moment dat.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Și cum să cerem bani de la Dumnezeu?

Petra: Cu încredere și cu credință. „Tată ceresc cel adevărat, care m-ai creat, binecuvântează-mă cu abundența și cu prosperitatea ta infinită! Știu că la Tine există oricât! Dar eu mă angajez, Doamne, ca din tot ceea ce eu câștig să ofer”. Și se va întâmpla, în momentul în care veți primi și veți oferi, dacă de exemplu veți oferi 100 de lei, nu vor trece câteva minute să nu primiți de trei ori sau de cinci ori mai mult. Lărgimea cu care oferi este lărgimea cu care primești. La mine există și acum acest tipar să fac economie, nu cumva să cheltuiesc mai mult decât câștig. Iar Dumnezeu îmi spune: „Scapă de această grijă, nu te mai uita în cont, nu te mai uita în portmoneu! Fă munca ta cu conștiinciozitate și scapă de frica de a cheltui! Dar fii conștiincioasă în ceea ce faci și vor veni banii, pentru că sunt bani destui pe Pământ, iar tu îi vei atrage în momentul în care nu vor mai deveni o preocupare pentru tine”.

Marea Dragoste – revistatango.ro: Putem să-l deranjăm, deci, pe Dumnezeu cu toate cererile noastre, cu nimicuri, vreau pantofi, vreau mașină, vreau bani?…

Petra: Eu de când am început să lucrez cu oamenii, îl chem de fiecare dată pe Isus Hristos să-și facă lucrarea. Și m-a întrebat cineva cum îl tot deranjez eu pe Isus Hristos pentru fiecare om?! Și am spus adevărul, că eu nu-l deranjez, el vine cu iubire, pentru că este omniprezent și omnipotent, și pentru că la acel nivel la care este Isus Hristos, se poate extinde. În momentul în care creștem spiritual, căpătăm mai multe extensii. Un suflet, deci, poate avea mai multe expensii, iar la ce nivel este Isus Hristos, el poate avea un infinit de extensii! El vine în fiecare lucrare la care îl chem, pentru fiecare vine în particular, în privat și individual. Chiar dacă poate nu putem concepe aceste lucruri și nu le putem înțelege la nivelul minții noastre limitate, acest lucru se întâmplă. Căci și Dumnezeu spune: „Roagă-te la mine direct, ai acest drept divin, ești copilul meu, vino la mine pentru orice problemă a ta!” Și eu am întrebat „Cum suntem în raport cu tine, Doamne, sau ce suntem noi în raport cu tine?!” Și Dumnezeu mi-a zis: „Eu sunt oceanul, iar voi sunteți picăturile de apă din care e format oceanul. Eu, fără voi, nu pot să reprezint oceanul, de aceea am spus: una suntem toți. Și voi, ca picături separate și individuale, nefăcând parte din ocean, nu sunteți decât niște mici entități sau o energie foarte slăbuță. Dar în momentul în care vă uniți cu mine, cu plămada, cu oceanul, puteți eroda pietre.”

Marea Dragoste – revistatango.ro: Cu credință, deci, vom trece cu bine și peste perioada aceatsa de pandemie, de boală, de frică?

Petra: Există două curente mari, două energii din care provin toate, din frică și din iubire. Frica vine din partea negativă, iubirea vine de la Dumnezeu. Adevărul este că acest virus există și trebuie să ne protejăm, în limita bunului simț, fără să ne panicăm. Să avem respect față de cei care sunt lângă noi. Să ne punem măștile acolo unde legea cere acest lucru. Dumnezeu a spus așa: Să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului, să ne conformăm legilor și sistemelor în care trăim, nu putem evita legea… Ne măsoară, ne cântăresc, să facă ce vor ei, că atunci când ai credință mare, pot să-ți facă orice, că nu te va atinge. O frică nu doar că nu-ți va crește vibrația, dar ți-o va scădea foarte tare și, fiindu-ți frică, vei prelua mai ușor virusul și vei manifesta boala. În schimb, dacă nu ai nicio frică, ba, mai mult, ai entuziasm, ai bucurie, ești efervescent, nu te atinge niciun virus, nici acesta, nici altul. Ba, mai și mor câțiva viruși pe care îi aveai în tine dinainte. Așadar să ne ferim prin rugăciune, să ieșim în natură, să ne bucurăm, iar bucuria ne va feri de acest virus. Iar dacă îl contactăm, tot rugăciunea ne va ajuta să facem față bolii mai ușor și ne va grăbi vindecarea. Cei cu care am lucrat au făcut față foarte bine și au fost repede externați din spital. Am avut și câteva cazuri grave, în Italia, căci virusul este într-adevăr periculos, nu trebuie să ne jucăm. Dar dacă trăim cu credință și ne protejăm de frică, totul va fi bine.

Interviu de Alice Năstase Buciuta; Fotografii de Paul Buciuta

Interviu publicat în Revista Tango-Marea Dragoste, ediția de primăvară 2020

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Interviuri

Comentarii

  • Fiti Binecuvintate.
    Este minunat sa va ascult D-na Petra.

    Heppler septembrie 27, 2023 10:03 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.