SF-ul ‘Razbunatorii/ The Avengers’, pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari record

de

SF-ul “Razbunatorii/ The Avengers”, care aduce pe marile ecrane multe personaje celebre din benzile desenate, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari record de 200,3 milioane de dolari.

Regizat de Joss Whedon – creatorul si scenaristul serialului TV “Buffy, spaima vampirilor” si scenaristul peliculei “Toy Story” -, SF-ul “The Avengers” a doborat recordul de incasari obtinute de un film in primul weekend de proiectii pe marile ecrane nord-americane, stabilit in 2011 de “Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2”, care generase incasari de 168,2 milioane de dolari.

 

“The Avengers” spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America si Black Widow, care decid sa colaboreze pentru a-l infrange pe maleficul personaj Loki.

 

Potrivit AFP, pe locul al doilea a coborat comedia “Think Like a Man”, dupa doua saptamani petrecute pe prima pozitie in box office-ul nord-american. Realizat pe baza unui bestseller scris sub forma unui ghid al regulilor ce trebuie respectate in timpul unei intalniri romantice, filmul “Think Like a Man”, despre dificultatea relatiilor dintre femei si barbati, a obtinut incasari de 8 milioane de dolari.

 

Lungmetrajul SF “Jocurile foamei/ The Hunger Games”, produs de Lionsgate, care a ocupat primul loc in box office-ul nord-american timp de patru saptamani consecutive, s-a mentinut pe locul al treilea, cu incasari de 5,7 milioane de dolari de vineri pana duminica.

 

Drama “The Lucky One”, produsa de Warner Bros., a pierdut o pozitie si a coborat pe locul al patrulea, cu incasari de 5,5 milioane de dolari. Filmul reprezinta o adaptare cinematografica a romanului omonim scris de Nicholas Sparks si il are in distributie pe Zac Efron.

 

Pelicula de animatie “Piratii! O banda de neispraviti/ The Pirates! Band of Misfits” s-a situat pe locul al cincilea. Filmul, care prezinta aventurile Capitanului Pirat, a obtinut incasari de 5,4 milioane de dolari de vineri pana duminica.

 

Comedia romantica “Te mai mariti cu mine?/ The Five-Year Engagement”, in care rolurile principale sunt interpretate de Emily Blunt si Jason Segel, a coborat un loc pana pe pozitia a sasea, cu incasari de 5,1 milioane de dolari.

 

Thrillerul “Corbul/ The Raven”, cu John Cusack in rolul principal, s-a mentinut pe locul al saptelea, cu incasari de 2,5 milioane de dolari de vineri pana duminica.

 

Filmul de actiune “In siguranta/ Safe”, in care Jason Statham joaca rolul unui bodyguard al unei fetite asiatice, urmarita de mafie, a coborat de pe locul al saselea pe locul al optulea, cu incasari de 2,47 milioane de dolari.

 

Documentarul “Chimpanzee”, produs de studiourile Disney, a coborat un loc si a ajuns pe pozitia a noua, cu incasari de 2,39 milioane de dolari. Aceasta pelicula prezinta aventurile unei familii de cimpanzei care traieste in Uganda.

 

“The Three Stooges”, o comedie in regia lui Bobby si Peter Farrelly, incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a vandut bilete de 1,8 milioane de dolari.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *