fbpx

Succes in Romania – un program in sprijinul tau!

de

Intre 18-25 octombrie 2010, studentii romani din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Albania, Bulgaria sau Macedonia aflati in anul I de studiu in Romania se pot inscrie la Succes in Romania, primul program de mentorat dedicat lor in exclusivitate.

Organizat de JCI Bucuresti, Succes in Romania isi propune sa contribuie la integrarea sociala si culturala a studentilor veniti din afara granitelor tarii prin transferul de experienta de viata de la mentor la student. Astfel, 30 de studenti selectati pe baza de scrisoare de motivare vor beneficia de consilierea a  30 de mentori in cadrul unor intalniri periodice pe intreaga durata a anului universitar 2010-2011.

“Cand am venit la studii in Romania in 1999 m-am confruntat cu socul diferentelor culturale. Am beneficiat de ajutorul extraordinar al familiei si prietenilor. Prin intermediul acestui program de mentorat vrem sa oferim un sprijin similar tinerilor abia sositi in Romania la studii. Ei au mare nevoie de noi, romanii de aici , pentru a depasi problemele de adaptare” spune Marius VETRICI, initiatorul si coordonatorul programului.

Pentru inscrieri si informatii despre program puteti vizita www.succesinromania.ro.

Programul este organizat cu sprijinul Ligii Studentilor Basarabeni, Asociatiei Studentilor si Elevilor Basarabeni, Organizatiei Studentilor Basarabeni din Bucuresti. Partenerii programului sunt Institutul Aspen Romania, Young Leaders Programme, Clubul Maramuresenilor din Dreapta Tisei.

 

Categorii:
Stiri

Comentarii

  • xP2fp6 ibkcsmjngdel

    epofwhnn decembrie 1, 2011 3:17 pm Răspunde
  • Ya learn something new evedaryy. It’s true I guess!

    Verle decembrie 1, 2011 11:01 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.