fbpx

Sunt cauze pentru care merită să urci pe Himalaya

de

Există iubiri atât de mari, încât merită să mergi pentru ele până la capătul lumii. Și există cauze atât de nobile, încât merită orice efort, orice strădanie, orice risc.

Fotografii de Paul Buciuta

Alexandru Tudose, om de afaceri, cofondator Varyafin, business coach şi speaker motivaţional, a înțeles asta înaintea altora, de aceea, a ales să își preschimba teama în curaj, iar curajul în inspirație pentru cei care doresc, ca și el, să facă lumea mai bună.

Vrând să își depășească, mai întâi, propriile limite, Alexandru Tudose s-a antrenat câteva luni, apoi a urcat pe Kilimanjaro, iar după aceea, din dorința de a face din efortul lui o ștafetă a binelui, următoarea sa mare expediție, în Himalaya, a dedicat-o copiilor cu boli grave îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate.

Campania  Himalaya Climb4Jeans s-a concretizat în peste 10.000 de sms-uri cu donații către Fundația Copii în Dificultate. Pașii ascensiunii montane și ai celei interioare au fost preschimbați, apoi, în cuvinte, în înțelesuri, în revelații de dat mai departe prin discursuri motivaționale și prin pagini de carte transformatoare, așa cum este Pole-Pole – Călătorie pe acoperișurile lumii.

Volumul lui Alexandru Tudose a fost lansat printr-un eveniment care a reunit în Sala Titulescu de la Romexpo oameni buni, prieteni dragi și câteva momente artistice de excepție susținute de tânăra cântăreață Mira- interpreta unei emoționante reorchestrări a piesei Laurei Stoica, Nicio stea – și de adolescenții de la Victory of Art avându-l ca invitat pe Tomy Weissbuch, care au prezentat publicului un moment artistic captivant și profund făcând parte din musicalul Tinderiada, realizat pe baza scenariului original al adolescentului Rareș Fota și pe muzica lui Romeo Dediu, component al trupei legendare Holograf.

Seara a fost moderată de jurnalista și scriitoarea Alice Năstase Buciuta, apropiată a proiectelor Jeans4Dreams, Stars4Dreams, Climb4Dreams – organizate de DHM în favoarea Fundației Copii în Dificultate – a inclus intervenții emoționante din partea Lidiei Feher, reprezentantă a companiei DHM, Valentina Zaharia, general manager al Fundației Copii în Dificultate și Romeo Crețu, trainer, coach, public speaker și apropiat al lui Alexandru Tudose, și s-a încheiat printr-un dialog cu autorul cărții care a răspuns la întrebările moderatoarei și ale publicului.

Autorul a acordat autografe, iar o parte din banii obținuți din vânzarea cărții au fost redirecționați în favoarea Fundației Copii în Dificultate.

În continuare, oricine poate sprijini copiii cu boli incurabile de la Fundaţia Copii în Dificultate, prin donaţii în contul RO60 BRDE V391 9447 4260 – BRD sau trimiţând un SMS cu mesajul ZILE la 8844  în valoare de 2 euro.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.