fbpx

Traian Basescu: Eu nu am nevoie nici de masterate false, nici de doctorate false ca sa fiu profesional implinit

de

Dupa ce ministrul interimar Liviu Pop a sugerat presei ca si Traian Basescu si-ar fi plagiat lucrarea de masterat, sustinuta, conform spuselor lui Pop, in Norvegia, Traian Basescu a infirmat, in cadrul unei declaratii la Palatul Cotroceni, ca ar fi facut cursuri de masterat. Presedintele a sustinut, de asemenea, ca nu este “nici doctor, nici dottore”.

DECLARATIILE PRESEDINTELUI:
– Am inteles ca un domn ministru spune ca am absolvit un masterat. Niciodata nu am facut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici dottore.
– Am facut serviciu pe cele mai grele nave si pe cele mai riscante.
– Nu m-am apucat de politica inainte sa fiu un excelent profesionist. Cine s-a uitat la finala Campionatului European a vazut ca terenul avea 100 de metri, nava mea avea 306 metri. Aceste nave nu li se dau niciunui doctor sau vreun dottore.
– Eu nu am nevoie nici de masterate false, nici de doctorate false ca sa fiu profesional implinit.
– Ii invit pe cei cu doctorate si masterate false sa renunte la politica. Nu poti sa reusesti in politica atunci cand tu nu ai reusit in viata.
– Nu mi-a dat nimeni o diploma de master sau de doctor. Vreau sa pun capat acestei minciuni!
– Nu ma refer la nimeni anume cand spun ca cei care au titluri false sa demisioneze. Am observat ca sunt foarte multi politicieni care au incercat sa-si acopere nereusitele impopotinandu-se cu titluri falsificate.
– Mi se pare ca am ajuns la un moment al adevarului, in care impostura din politica trebuie sa dispara.
– Dragii mei si dragi romani, eu nu am titluri false. Nu ma faceti master pentru ca nu ma recunosc a fi, nu ma faceti nici doctor pentru ca nu ma recunosc a fi.

Declaratiile presedintelui au legatura cu faptul ca ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a declarat, in fata sediului ANI, ca daca tot sunt verificate CV-urile politicienilor, poate si masterul dat in Norvegia de presedintele Traian Basescu ar trebui verificat, dand de inteles ca si seful statului ar fi plagiat.
“Imi pun si eu intrebari, daca e sa dam explicatii…”, a spus Pop.
Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, s-a prezentat, luni, la Agentia Nationala de Integritate (ANI), in legatura cu verificarea pe care au demarat-o inspectorii de integritate la adresa sa pentru conflict de interese.

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.