fbpx

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series, disponibile la oferte speciale

de

Huawei Consumer Business Group anunță o serie de oferte speciale pentru Huawei P40 Series, valabile pentru consumatori până pe 26 aprilie. Ofertele sunt disponibile în cadrul magazinelor partenere autorizate și se adresează iubitorilor de tehnologii de ultimă generație.

Consumatorii care achiziționează unul dintre telefoanele din gama Huawei P40 Series, din magazinele partenere ale HUAWEI, beneficiază de o ofertă specială. Astfel, la fiecare Huawei P40 Pro și Huawei P40 cumpărat, aceștia primesc gratuit o pereche de căști FreeBuds 3, pentru o experiență audio completă, conform pachetului special conturat ce poate include și spațiu de stocare în cloud de 50 GB, ofertele fiind active până pe 19 aprilie sau 26 aprilie, în funcție de partener. O altă ofertă valabilă până pe până pe 19 aprilie este gândită sub forma unui voucher în valoare de 600 lei, alături de spațiu de stocare în cloud de 50 GB cadou, în momentul în care consumatorii fac achiziția unui Huawei P40 Series.

“Huawei Consumer Business Group a anunțat, la finalul lunii martie, lansarea oficială a vârfurilor de gamă Huawei P40 Series, care se remarcă printr-un design inovator și acces la cele mai recente tehnologii în materie de fotografiere și înregistrare video, hardware, autonomie și conectivitate 5G. Încă de la lansarea oficială în România, smartphone-urile Huawei P40 Series au atras atenția iubitorilor de inovație și tehnologie”, a declarat Cosmin Moldovan, Director Vânzări Huawei Consumer Business Group România. „Pentru că ne dorim să aducem tehnologia HUAWEI cât mai aproape de consumatorii români, am gândit aceste oferte, sub formă de pachete promoționale sau vouchere, astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență de achiziție cât mai plăcută”, a continuat acesta.

Huawei P40 Series – Tehnologie, culoare și design inovatoare

Încorporat în Huawei P40 Series, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurații cu cameră triplă, cameră cvadruplă și penta-cameră. Huawei P40 realizează fotografii excelente cu obiective cu unghi ultra-larg, unghi larg și teleobiective, în timp ce Huawei P40 Pro aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x.

Utilizând o tehnologie inovatoare, noul ecran HUAWEI Quad-curve Overflow este ușor curbat de la centru la cele patru laturi. Huawei P40 Pro vine cu primul afișaj curbat din industrie pe toate cele patru laturi, pentru a oferi o experiență de vizionare echilibrată și imersivă.

Huawei P40 Series inovează în materie de culoare și design. Disponibile în trei finisaje din sticlă lucioasă – Ice White, Deep Sea Blue și Black – și două din sticlă mată – Blush Gold și Silver Frost – Huawei P40 Pro și Huawei P40 emană eleganță din toate unghiurile.

HUAWEI AppGallery, magazinul de aplicații care vine preinstalat pe Huawei P40 Series

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o evoluție foarte rapidă și este capabil să ofere cel mai deschis, sigur și inovator serviciu pentru 500 de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puțin de doi ani, HUAWEI AppGallery a devenit disponibil în peste 170 de țări.

Smartphone-urile HUAWEI sunt echipate cu Android 10, Huawei Mobile Services și Huawei AppGallery. Acestea sunt perfect compatibile cu cele mai populare aplicații de comunicare și socializare, dar și cu aplicațiile populare din zona de banking, divertisment, productivitiate, educație sau navigație. Huawei AppGallery vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

HUAWEI App Gallery se bucură de un suport crescut din partea dezvoltatorilor locali. Până acum, au fost publicate peste 300 de aplicații dezvoltate în România, cum ar fi aplicațiile din zona de banking, printre care se numără Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, 24Pay, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture ING, dar și alți parteneri din sectorul financiar. AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman, Carzz.ro, Jobzz.ro sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Femyo, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali sunt și ele disponibile în App Gallery: My Orange Romania, My Account Telekom, urmând să se alăture în curând și My Vodafone Romania.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine precum Learn English, French, German sau Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro.

Phone Clone, aplicația care transferă fără efort datele pe noul telefon HUAWEI din vechiul dispozitiv în 5 pași simpli

Aplicația Phone Clone, disponibilă pe toate smartphone-urile noi HUAWEI, permite personalizarea noului telefon achiziționat cu ușurință prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi.

Transferul de fotografii, contacte, mesaje, videoclipuri, istoricul chat-ului și datele aplicațiilor, în special între smartphone-uri cu sisteme diferite este adeseori un proces dificil. Însă, aplicația Phone Clone asigură un proces simplu de gestionat pentru un transfer rapid. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless.

Pentru a începe procesul de transfer de date, utilizatorul trebuie să descarce sau să deschidă Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă acesta este deja instalat. Toate smartphoneurile HUAWEI noi vin cu aplicația Phone Clone preinstalată. Pentru a descărca aplicația, acesta trebuie să intre în magazinele de aplicații disponibil în telefon. Pentru modelele HUAWEI, aplicația este disponibilă și în magazinul HUAWEI AppGallery.

Ulterior, utilizatorul trebuie să deschidă aplicația și să atingă „Acesta este noul telefon”. Apoi, trebuie să acceseze aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi (poate fi găsită pe alte platforme de distribuție de aplicații) și să apese „Acesta este telefonul vechi”. Urmează conectarea celor două telefoane, folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon. Urmează colectarea datelor pe care dorește să le transfere de pe telefonul vechi pe cel nou. Phone Clone permite utilizatorilor să selecteze ce aplicații și ce date doresc să transfere pe noul telefon, în loc să copieze întregul dispozitiv. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar reduce și spațiul folosit. Odată ce transferul este finalizat, noul dispozitiv este deja customizat.

Mai multe informații despre Huawei P40, puteți găsi aici.

Mai multe informații despre Huawei P40 Pro, puteți găsi aici.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.