fbpx

Dani Dumitrescu – Nu-mi spune că dragostea durează doar trei ani. Nu astăzi!

de

Astăzi, nu vreau să-mi vorbești de reguli în iubire sau finaluri triste, lasă-mă să visez și să nădăjduiesc că totul va fi bine. Nu vreau să-mi vorbești de trecut tău, de trecutul meu, de amintiri, greșeli și ispite, vorbește-mi de prezent și viitor, vorbește-mi de noi, nu de tine și de mine. Vorbește-mi despre dragostea împărtășită – a noastră. Astăzi, nu vreau să-mi curgă lacrimile pe obraz, decât dacă sunt de fericire.

Pune un strop de speranță în cafea și în glas, vino lângă mine, și spune-mi că pentru noi miroase a primăvară, a renaștere, că iubirea noastră încolțește din nou. Răsfață-mă, iar, cu îmbrățișări și speranțe.

Astăzi, nu-mi spune că zodiile noastre nu sunt compatibile. Eu sunt foc, tu ești apă, sau invers, cine mai știe? Știi prea bine: când sunt vulnerabilă, am nevoie ca tu să fii puternic, când tu ești impulsiv, eu sunt calmă…sau invers, cine mai știe? Amândoi vrem devotament – înseamnă că suntem compatibili, amândoi vrem să invingem obstacolele – înseamnă că suntem compatibili. Da, astăzi vreau să descoperim argumente că suntem compatibili.

Iubitule, pune un dram de miere în cafea și-n glas, iar apoi vino lângă mine să-mi încălzești sufletul cu vorbe bine meșteșugite.

Hai mai bine să rememorăm poezia începuturilor, să ne aducem aminte de rai. Mi-e dor de dimineața iubirii noastre, de săruturi furate și declarații pătimașe, de mângâieri și zâmbete. Mi-e dor de iubirea fără spini.

Sau, și mai bine, vorbește-mi de încredere, de statornicie, de suflete menite să îmbătrânească împreună. Vreau să trecem peste obstacole, să dărâmăm bariere, să luptăm pentru iubirea noastră.

Te rog, încarcă-mi sufletul cu elixirul speranței, nu-mi da otrava tristeții!

Pune un dram de tandrețe-n privire și-n glas și spune-mi că nu vei lăsa niciodată iubirea noastră să moară. Astăzi, am nevoie de încurajări și certitudini, dărâmă zidurile tristeții și consolidează temelia fericirii noastre.

Astăzi, nu-mi vorbi de clișee, nu-mi spune că dragostea durează doar trei ani. Mai bine spune-mi că mă vei iubi la fel de intens și în zilele mele senine, dar și când părul îmi va fi nins de ani. Acum tânjesc după șoapte și magie, atunci îmi vei fi sprijin și armură contra regretelor.

Ți-am spus că ai fost răsăritul meu, îți spun că vei fi apusul meu…

Da, iubitule, e primăvară: vreau să înmugurească iar sentimentele, vreau să încolțească iar emoțiile, vreau să înflorească iar iubirea noastră!

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.