fbpx

Despre dive si iubitii lor anonimi

de

In timp ce noi, femeile obisnuite, visam la printi calare pe cai albi, multe dintre posesoarele de sange albastru, dive de la Hollywood sau regine ale topurilor muzicale traiesc in fermecatoare mezaliante, cel putin din punct de vedere al faimei, alaturi de barbati pe care nici macar o cautare sarguincioasa pe Google nu-i poate deslusi, cu adevarat, dincolo de statutul de iubit sau sot al femeii celebre din patul lor.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zambind la camera

Dupa ce s-a indragostit de mai toti partenerii ei celebri de filmare si a ajuns pana aproape de altar cu cativa – Liam Neeson, Kiefer Sutherland si Benjamin Brat se pot lauda ca erau cat p-aci sa si-o faca soata pe « frumusica Americii » – , si dupa o casnicie ratata cu faimosul cantaret de muzica country Lyle Lovett, Julia Roberts s-a cumintit si fericit in bratele lui Daniel Moder, un simplu cameraman. Si, desi multi priveau la inceput chioras catre relatia lor, data fiind reputatia nu tocmai onorabila a Juliei cand venea vorba de amor (caci pe cat de usor cucerea, pe atat de repede parasea), cei doi au adunat deja sapte ani de casnicie, trei copii si o poveste de dragoste neumbrita de faima ei sau de vreun complex de inferioritate al lui.

 

Vara indiana

Cea mai sexi englezoaica din showbiz si-a castigat celebritatea, dupa o lunga si intens mediatizata relatie cu Hugh Grant, la bratul caruia s-a afisat, imbracata intr-o obraznica rochie Versace, la premiera filmului “Four Weddings”, in 1994. Dar lucrurile n-au mers, dupa 13 ani iubirea lor s-a stins (caci Hugh Grant a fost prins facand sex oral, in masina lui, cu o prostituata ieftina), iar Liz Hurley si-a intors destinul catre lucrurile mai scumpe si iubirile mai cu folos: a facut un copil cu miliardarul Steve Bing, celebru numai pentru procesul de paternitate in urma caruia a fost obligat sa-si recunoasca copilul, dupa care s-a maritat cu Arun Nayar, un om de afaceri indian, fara veleitati de superstar, dar frumos si putred de bogat.

 

No name, no pain

Keith Urban actualul sot al lui Nicole Kidman, nu are nici pe departe faima fostului, ba mai mult, cand l-a luat de barbat, una dintre cele mai bine cotate actrite de la Hollywood a trecut si peste amanunte sordide precum acela ca omul pe care-l iubeste, dupa ce ca e un no-name, are si probleme cu drogurile si alcoolul. Cand a fost deja anuntata nunta, prieteni, simpli cunoscuti, public, toti aproape ca au racnit: Nicole, nu o face! Dar ea n-a ascultat de nimeni, a intors gratioasa spatele ipocritei imagini tip Ken si Barbie pe care o afisase, timp de peste 10 ani, alaturi de zambaretul Tom Cruise, si a ales sa fie fericita si implinita si gravida alaturi de tipul blamat de toti, dar indragostit nebuneste de ea.

 

Printesa si infractorii

Acum 20 ani printesa Stephanie de Monaco, oaia neagra a celebrei familii cu blazon, a scandalizat lumea cand a fugit din palat si s-a incurcat cu bodyguard-ul ei, Daniel Ducruet, cu care ramasese insarcinata. Asta dupa ce in istoricul ei amoros mai fusesera listati, in ordine cronologica, urmatorii: Miguel Bose, un cantaret oarecare, Mario Oliver Jutard, un acuzat de viol, si Jean Yves Lefur, un condamnat pentru frauda si hotie. Dupa divortul de Ducruet (care a inselat-o cu o miss topless), prin patul printesei nabadaioase au mai trecut: un fotbalist, un instructor de ski (cu care a mai facut un copil), un dresor de elefanti, un majordom, un trapezist (cu care s-a si maritat, a doua oara, si de care a divortat dupa nici un an) un barman si un crupier.

Cu asa gusturi la barbati, bodyguardul nu s-a dovedit a fi, totusi, cea mai proasta alegere, chiar daca i-a scos din minti, la acea vreme, pe Caroline (sora), Albert (fratele) si pe tatal lui Stephanie, printul Rainier. Interesant e ca Louis si Pauline, copiii rezultati din aceasta prima mezalianta, detin locuri fruntase, 7 si 8, pe linia succesorala catre tronul principatului Monaco.

 

 

Iubiri fara pretentii

Din aceeasi tagma a vedetelor nemofturoase in amor face parte si Paris Hilton – mostenitoarea cea fitoasa care imbraca numai haine de firma, dar le da jos fara probleme si in fata masculilor cu nume mai putin celebre ca al ei. O adepta a iubirii fara blazon e si Pink, happily married cu un motociclist, iar Christina Aguilera s-a maritat cu producatorul Jordan Bratman, dar nu au rezistat nici 5 ani impreuna. Numele ei devenise celebru,  al lui, nu.

Nici Elizabeth Taylor n-a strambat din nas, se stie, cand a fost sa-si imparta patul si mai bine de 5 ani de viata cu Larry Fortensky, intalnit la o clinica de dezintoxicare. Si uite asa, un simplu muncitor in constructii s-a lafait o buna bucata de vreme in asternuturile uneia dintre cele mai frumoase si mai talentate actrite ale lumii, loc ocupat pana la el de masculi de calibru, precum Conrad Hilton, Eddie Fischer sau Richard Burton.

Stacheta nu prea ridicata cand vine vorba de parteneri de suflet sau de sex o are si Madonna, care a rezistat numai opt ani in casnicia cu Guy Ritchie (sau n-a mai rezistat el, nu se stie exact), dupa ce facuse primul copil, pe Lourdes, cu un antrenor de fitness. Iar dupa relatia cu regizorul care nici el nu dadea pe dinafara in privinta audientei, caci indiferent cate filme turna, tot ca « sotul Madonnei » era amintit prin tabloide, regina muzicii pop s-a intors la vechea slabiciune pentru latino-loveri obscuri, sexi si mult mai tineri ca ea, si s-a cuplat cu fotomodelul Jesus Luz. Semn ca dragostea nu e oarba de-a binelea, ci mai degraba surda la indemnuri, povete, reguli si deseori rigide conventii sociale.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Reportaj

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.