fbpx

Ben Affleck și Matt Damon, prieteni încă din liceu

de

Ben Affleck și Matt Damon sunt fără îndoială două dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood. Potrivit unui material publicat de biography.com, cei doi sunt foarte buni prieteni încă de pe vremea când erau doar niște copii din Cambridge, Massachusetts, iar relația lor a continuat să fie una apropiată până în prezent.

 

Prietenia dintre cei doi actori e dovada faptului că, uneori, faima și banii nu dăunează unei relații, dacă aceasta are un fundament puternic. Când cei doi s-au întâlnit prima dată, Affleck avea doar 8 ani, iar Damon 10. Locuiau foarte aproape unul de celălalt și au ajuns chiar să meargă la același liceu. Acolo, aveau să aibă numeroase dezbateri în pauzele de masă, contemplând asupra viitorului și a ceea ce urmează să facă în continuare.

 

Tot în timpul adolescenței a avut loc o întâmplare care avea să le consolideze și mai mult prietenia. Anul trecut, invitat la emisiunea lui Conan O’Brien, Matt Damon a povestit cum Ben Affleck l-a salvat în timpul unei încăierări cu un alt puști. Deși era mai mic ca vârstă și statură, Ben Affleck n-a ezitat să sară în ajutorul prietenului său, punându-l în cele din urmă la pământ pe rivalul său. A fost momentul în care Damon și-a dat seama că se poate baza pe Affleck în orice situație.

 

N-a fost însă deloc ușor pentru cei doi să ajungă pe culmile succesului. Până la prima mare izbândă – “Good Will Hunting” (1997), Ben și Matt puneau bani pentru zile negre “la comun”, pentru eventualele perioade în care niciunul dintre ei nu ar fi primit roluri. După “Good Will Hunting” însă, film recompensat cu două premii Oscar, Ben și Matt au devenit vedete la Hollywood, astfel că nu au mai fost nevoiți să-și facă griji în privința banilor.

 

Nu doar actoria i-a unit pe cei doi pe parcursul vieții, ci și alte lucruri, cum ar fi de exemplu pasiunea pentru jocul de poker. Ambii sunt mari fani ai acestui joc și pare că se pricep destul de bine. Este de notorietate faptul că Ben Affleck a câștigat în 2004 un turneu major de poker în California, impunându-se în fața celor aproximativ 90 de participanți, pentru un premiu de 356.000$ și în 2010 ambii au participat la turneul caritabil Ante Up For Africa. În plus, Matt Damon a jucat în 1998 în filmul “Rounders”, poate cea mai cunoscută producție cinematografică despre poker. Dacă ți-am stârnit cumva interesul pentru acest joc fascinant și te gândești să-i afli secretele, poți accesa link-ul următor pentru top poker reguli. Nu practica niciodată un joc fără să cunoști foarte bine regulile, mai ales când e vorba de un joc ce implică de regulă mize reale.

 

Un alt amănunt interesant legat despre cei doi și jocul de poker este faptul că au fost implicați în cunoscutul scandal cu jocuri de poker “underground”, organizate de Molly Bloom, la care participau, de regulă, și alte vedete de la Hollywood. Matt Damon și Ben Affleck erau deseori colegi de masă cu Tobey Maguire și Leonardo DiCaprio. În 2017, a fost produs chiar și un film despre această poveste, numit “Molly’s Game”, bazat pe cartea autobiografică a fostei schioare.

Cei doi au rămas tot timpul foarte apropiați și și-au fost alături în cele mai grele momente. Matt Damon a fost lângă Ben Affleck chiar și atunci când căsnicia acestuia cu actrița Jennifer Garner a ajuns într-un punct final. În mai multe interviuri, Ben Affleck a vorbit despre cât de important e să ai alături de tine, în astfel de momente, pe cineva care te înțelege.

Matt Damon, 49 de ani, are un singur premiu Oscar în carieră, cel obținut pentru scenariul din “Good Will Hunting”, premiu pe care îl împarte cu bunul său prieten Ben Affleck. Damon a mai fost nominalizat de alte patru ori la premiile Oscar. Fanii filmelor de acțiune îl recunosc din trilogia “Jason Bourne”

Ben Affleck, 47 de ani, a câștigat două premii Oscar în cariera sa. Pe lângă cel dobândit pentru “Good Will Hunting”, Affleck a primit Oscar și pentru filmul său “Argo” (2013). Deși a avut numeroase scandaluri în viața sa privată, actorul a rămas tot timpul un nume solid la Hollywood și a fost chiar următorul “Batman” după Christian Bale.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.