fbpx

Ai dat de greu? NU uita: cu calm și răbdare poți să găsești SOLUȚII la orice problemă!

de

Nimic nu este imposibil sau greu de realizat atunci când îți dorești să o scoți la capăt. Nu, nu ai nevoie de trucuri magice și nici măcar de cursuri care să te ghideze. Tot ce trebuie să faci este să nu reacționezi impulsiv atunci când întâmpini greutăți. Stai și analizează la rece, ia-ți timp de gândire, cântărește situația cu înțelepciune și ai să vezi cum rezultatele vor începe să apară. De obicei, reprezentantele sexului frumos tind să intre în panică atunci când au de rezolvat probleme care, aparent, ar trebui să fie rezolvate de bărbați. Vestea bună este că, de cele mai multe ori, teama este nefondată, iar soluțiile sunt la îndemână. Trebuie doar căutate cu calm și răbdare.

3 situații care generează panică în rândul femeilor

  1. Mașina nu mai pornește! Cât timp autoturismul personal este în perfectă stare de funcționare, totul merge ca pe roate: poți ajunge la timp la birou, îi poți lua pe cei mici de la școală sau te vei duce relaxată la cumpărături, fără să depinzi de altcineva, de taxi sau de transportul în comun. Dar, când mașina nu mai pornește, se instalează panica generală. În loc să te agiți, încearcă să depistezi de unde vine problema. Cele mai des întâlnite cauze, în acest caz, pot fi descărcarea bateriei, defecțiunile la contact sau la pompa de combustibil sau… poate ai uitat să alimentezi. Acestea sunt situații pe care le poți rezolva și singură, în vreme ce pentru altele, mai complicate, este indicat să ai la îndemână numărul unui service autorizat. Nu ai nevoie de partener pentru a-ți duce mașina la service, pentru că acesta este un lucru pe care și tu îl poți gestiona cu brio!
  2. Am scăpat Iphone-ul pe jos! Ce e de făcut? Aceste mici ”accidente” se întâmplă frecvent și primul gând este către investiția făcută la achiziționarea gadget-ului, iar următorul la căutarea de piese pentru Iphone.  Realitatea este că suntem dependenți de tehnologie. Nici nu se poate altfel când avem la îndemână atât de multe tentații utile. Din fericire, găsim soluții pentru a le repara, precum și persoane calificate în acest sens.
  3. Ajutor! S-a blocat liftul între etaje! Într-adevăr acesta este un motiv de îngrijorare, mai ales pentru persoanele care au probleme din pricina spațiilor închise, cărora le este frică de întuneric sau de înălțime. Important este să nu intri în panică și să încerci să te relaxezi, pentru că doar astfel vei putea lua o decizie corectă. Dacă ai mai avut atacuri de panică, generate de situații similare, e bine să citești acest articol pentru a afla mai multe despre cum le poți preîntâmpina sau controla.

 

Pentru că este puțin probabil să ai o lanternă cu tine, folosește-o pe cea de la telefon. Toate lifturile au un buton de panică. Funcționează! Altă soluție ar fi să suni la cei care se ocupă de revizia/depanarea liftului. De obicei, numărul este afișat în interiorul acestuia. Poți apela la un membru al familiei, despre care știi că este acasă sau la un vecin care să te poată ajuta. Important este să aștepți, cu calm, să primești ajutor, în cazul în care situația nu se remediază.

Fiecare dintre noi are o teamă de ceva anume, însă e bine să ne repetăm mereu că, atât timp cât tratăm cu calm orice problemă, putem să găsim și calea către soluționarea ei!

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.