fbpx

Alice Năstase Buciuta – Little black dress, big red heart

de

Am intrat în perioada reducerilor cu inima îndoită, ca de fiecare dată, convinși că ni se pune la cale o nouă păcăleală. Adică, spre deosebire de magazinele din străinătate, în care reducerile de final de sezon aduc produsele și la un sfert din prețul lor anterior, la noi s-a demonstrat deja că se întâmplă mai des decât ne-am fi imaginat ca prețurile să crească, mai întâi, în așa fel, încât scăderea să nu însemne nimic altceva decât o linie trasă ostentativ peste o sumă fictivă.

Mi-am pierdut încrederea în ceea ce se întâmplă în jurul meu, iar prețul ăsta e prea mare pentru o viață fericită. Așa că, pentru a nu mai lăsa suspiciunile să mă hărțuiască, prefer să mă detașez cât mai mult și să vreau cât mai puțin dintre cele materiale. O să-mi iau, probabil, o pereche de cizme, din acelea clasice, pornite din modelul cizmelor de călărie – dar numai dacă o să le găsesc pe undeva, prin lumea asta virtuală, cu preț redus. E tot ce-mi lipsește în garderobă, în rest am prea multe rochii, prea multe bluze, prea multe zorzoane, prea multe eșarfe, prea multe genți – atât de multe, că niciodată nu știu cu ce să mă îmbrac.

Nu ne trebuie, cu adevărat, decât o pereche de jeanși frumoși și o cămașă, câteva tricouri și-un sacou, niciodată ieșita din modă little black dress – care, să fim serioși, de la o vârstă încolo, nu mai e chiar așa little, ci musai se lungește și se lățește nițel. Nu ne trebuie decât… CITEȘTE MAI DEPARTE pe SigurantaFinanciara.ro

 

Categorii:
MoneyChat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.