fbpx

Don Diablo, Faithless DJ set, Marshmello și Disclosure sosesc la București la SAGA Music Festival!

de

SAGA Festival vine în România pe 5-7 iunie 2020 și aduce pasionaților de festivaluri și de concerte o experiență muzicală absolută: peste 150 de artiști, 5 scene care vor găzdui show-uri din mai multe genuri muzicale, susținute de-a lungul a 3 zile de concerte și de distracție!

Evenimentul, care va transforma Bucureștiul în epicentrul unei experiențe muzicale absolut inovatoare, este organizat de două dintre cele mai importante companii din industria evenimentelor muzicale de la nivel mondial: ALDA și Insomniac, în parteneriat cu organizatorul local The Mission. Cei doi jucători internaționali și-au unit forțele anul trecut pentru a continua să lanseze și să dezvolte proiecte de succes, completând palmaresul evenimentelor memorabile, precum: binecunoscutul AMF din Amsterdam (Amsterdam Music Festival) și EDC (Electric Daisy Carnival) din Las Vegas, cel mai mare festival internațional dedicat genului EDM (electronic dance music). The Mission, organizatorul local, are peste 19 de ani de activitate, fiind cunoscut pe piața din România pentru cele peste 120 de evenimente de muzică electronică și nu numai – marca The Mission.

Intrarea SAGA Festival pe scena festivalurilor din Europa de Sud-Est reprezintă un moment important pentru pasionații de evenimente și de concerte live din București, care se vor putea bucura de primul festival de muzică electronică de mare amploare din capitală. SAGA promite publicului din România o experiență de neuitat, indiferent de preferințele muzicale personale.

Atmosfera electrizantă a festivalului va fi întreținută de un live set marca Howard and Guy Lawrence, cunoscuți sub numele de Disclosure, pionieri ai genului deep house, nominalizați de cinci ori la Premiile Grammy UK. Începându-și cariera muzicală în adolescență, cei doi frați și-au construit reputația de producători ai unora dintre cele mai emblematice imnuri house ale secolului 21.

Pe măsură ce parcul Izvor se va transforma într-un uriaș ring de dans, Don Diablo, regele future-house-ului care a urcat pe locul 6 în TOP 100 DJ Mag, se va alătura festivalului pentru a delecta participanții cu un show de excepție care va include unele dintre cele mai iubite hit-uri internaționale.

Sister Bliss, un nume-reper al muzicii electronice, va pune publicul în mișcare, încălzind atmosfera festivalului cu un show marca Faithless DJ set. Membră a cunoscutei trupe britanice Faithless, Sister Bliss, care a depășit recordul de vânzări de 15 milioane de albume în întreaga lume, după lansarea pe piață a numai puțin de șase discuri, pregătește pentru publicul din România un show memorabil.

Primului val de artiști confirmați pentru SAGA Festival i se alătură și Marshmello, superstarul care a câștigat recent titlul de „Favorite Artist – Electronic Dance Music (EDM)” la premiile AMA de anul acesta (American Music Awards 2019), dominând o categorie mult disputată în care fuseseră nominalizate în trecut nume importante ale scenei internaționale, precum: The Chainsmokers sau Avicii. Superstarul american, iubit pentru aparițiile sale memorabile, este unul dintre muzicienii care a cunoscut, după debutul său din 2015, o creștere fulminantă pe scena muzicală internațională.

Iar confirmările nu se opresc aici. MEDUZA, un artist italian responsabil pentru cel mai important dance hit al anului 2019, „Piece Of Your Heart”, completează seria artiștilor care vor oferi publicului din România o experiență muzicală absolută.

SAGA Festival își propune să revoluționeze piața evenimentelor muzicale live prin pregătirea unor experiențe memorabile, imersive, a unor show-uri de lumini, proiecții și spectacole vizuale impresionante pe care organizatorii le vor oferi festivalierilor, pe lângă concertele electrizante. Toate detaliile vor fi dezvăluite de-a lungul următoarelor luni, pe măsură de noi informații despre SAGA Festival vor fi anunțate public.

Acest nou proiect al ALDA și Insomniac, companii ce organizează peste 350 de show-uri și au peste 30 de brand-uri de evenimente muzicale vizitate de milioane de participanți din întreaga lume, va contribui la dezvoltarea pieței de evenimente muzicale live din România și își propune să atragă festivalieri din întreaga lume, care se vor reuni la București pentru prima ediție a acestei sărbători muzicale de mare amploare. Iar acesta va fi doar începutul, SAGA propunându-și să devină unul dintre punctele de reper de pe piața festivalurilor muzicale internaționale.

Numărul limitat de abonamente pentru cele trei zile de festival, la preț special de numai 99 lei + taxe (21 euro), disponibile pe Bilete.ro sau în rețeaua națională Bilete.ro, sunt gândite ca un cadou de bun venit oferit de organizatori primilor cumpărători, pasionați de festivaluri.

 

  • Plasează o comandă pe roprin e-ticket (print at home/ scanned on your mobile): plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet achiziționat utilizatorul va primi pe e-mail un link unic. Tot ce trebuie să facă este să-și printeze biletul acasă și să vină cu el la eveniment.
  • Prin comandă:la bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat).

 

  • Direct:biletele sunt disponibile pe bilete.ro, în magazinele Inmedio și Relay semnalizate „Bilete.ro”, în magazinele Germanos/ Telekom, în oficiile Poștei Române și în casieriile Bilete.ro din București incinta Hotel Ibis, Calea Griviței nr. 143, parter și din Cluj la casieria BT Arena (Sala Polivalentă).

 

 

INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/sau office@bilete.ro

 

# # #

 

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/559274794866070/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1575382700193772

 

Facebook page: https://www.facebook.com/pg/SAGAFestivalOfficial/posts/?ref=page_internal

 

Instagram: https://www.instagram.com/Saga_Festival/

 

YT: https://www.youtube.com/channel/UCzjy9gHWKB_gowSz8EHJprg

 

Twitter: https://twitter.com/Saga_Festival

 

# # #

 

Despre ALDA

ALDA este producător global, dezvoltator de concepte de eveniment și pentru show-uri de DJ și promoter de muzică electronică, ce are în portofoliul companiei unele dintre cele mai cunoscute evenimente ale industriei muzicale intrernaționale, precum: Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, AMF, We Are Connected, New Horizons, and The Flying Dutch. La ADE 2018, ALDA a pornit un parteneriat cu Insomniac pentru ca împreună cele două companii să producă unele dintre cele mai impresionante evenimente muzicale, contribuind la aducerea scenei de electronic dance music mai aproape de public, în cât mai multe țări.

 

Contact pentru presă: Branka Maksimovic | branka@alda.nl

 

Despre Insomniac

Insomniac produce unele dintre cele mai inovatoare, complexe și interactive evenimente și festivaluri de muzică din întreaga lume. Sprijinite de cele mai noi tehnologii la nivel de lumini, efecte speciale, pirotehnice, de echipamente de sunet de ultimă generație și de instalații de mare complexitate, aceste evenimente captivează simțurile audienței și oferă fanilor un nivel unic și cu totul nou de interacțiune. Oferirea unei experiențe de eveniment de cea mai bună calitate este prioritatea numărul unu a companiei. Timp de peste 25 de ani, Insomniac a organizat peste 2.000 de festivaluri, concerte și evenimente de club în întreaga lume, care au avut aproape 5 milioane de participanți. Cel mai important eveniment anual organizat de companie, Electric Daisy Carnival Las Vegas (EDC), este cel mai mare festival de muzică dance de la nivel mondial, care atrage peste 465.000 de fani de-a lungul a trei zile. Compania a fost fondată de Pasquale Rotella în 1993, având sediul la Los Angeles (SUA). În 2013, Insomniac a început un parteneriat cu Live Nation, una dintre cele mai cunoscute companii de entertainment de la nivel global.

 

Contact pentru presă: Page Bakunas I page.bakunas@insomniac.com

 

 

Despre The Mission

The Mission este prezent pe piața locală de 19 ani. După mai mult de 120 de evenimente de experiență muzicală inovatoare, totul poate fi rezumat destul de simplu: The Mission face spectacolele potrivite vibe-ului pieței și scenei muzicale din România. În toți acești ani, The Mission a conectat fanii cu idolii lor. Fat Boy Slim, The Chemical Brothers, Luciano, Armin van Buuren, Carl Cox, Tiesto, Solomun, Sven Vath sunt doar câteva din numele artiștilor care s-au alăturat acestui concept. Iar povestea continuă.

 

 

# # #

 

Pentru mai multe informații vă rugăm contactați: Bianca Damian | bianca_damian@mccannpr.ro | +40 726.27.37.66

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.