fbpx

Doua workshop-uri de well-being din seria EXEC-EDU Antrenam starea de bine!

de

În luna mai, EXEC-EDU ne-a pregătit două workshop-uri din registre diferite, fiecare cu beneficii imediate şi concrete la nivel individual, cu impact atât în registrul personal, cât şi în cel profesional. Sesiunile propuse sunt susţinute de profesionişti care au trăit în mod intens toate procesele pe care le expun participanţilor, astfel că abordarea lor este una experienţială.

Energie şi productivitate prin corectarea posturii

Este un workshop de ergonomie de 3 ore, în care poți învăţa cum să fii propriul tău kinetoterapeut, cum să previi şi să atenuezi durerile de spate şi cum o postură corectă la birou te va ajută să-ţi creşti productivitatea şi energia personală.

Cu cine: Avisek Majumdar – profesor, instructor şi practicant de Satyananda Yoga şi trainer în terapie holistică şi programe antistress pentru organizaţii din toată lumea.

Cât costă: 155 lei + TVA / persoană

Când: luni, 9 mai, orele 6-9 pm

Partener: DespreSpa.ro

Strategie personală

Suntem supuşi zilnic presiunii de a performa conform aşteptărilor angajaţilor, finanţatorilor, cunoscuţilor, familiei şi, nu în ultimul rând, ale noastre. Acest curs intens, de 1 zi se adresează managerilor şi antreprenorilor, care îşi propun (re)evaluarea stilului personal de conducere, a surselor puterii personale şi modalităţilor ei de exprimare; rezultatul concret al acestui workshop este creionarea şi dezvoltarea unui plan de acţiune individual, pentru a identifica zonele de rezistenţă la schimbare şi cele de dezvoltare personală, pe care îl poţi pune în aplicare imediat.

Cu cine: Carmen Manea – trainer EXEC-EDU, fondator Younity – specializată pe strategii de transformare personală, cu o experienţă de peste 20 de ani în poziţii de senior management (marketing şi comunicare).

Cât costă: 650 lei + TVA / persoană

Când: Sâmbătă 14 mai, orele 9.00-15.30

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.