fbpx

Festivalul verii la McDonald’s

de

McDonald’s lanseaza „Festivalul verii” cu trei noi produse, in editie limitata – Grande Italiano, Greek Wrap si Creveti.
Astfel, intre 9 iulie si 22 august, compania isi extinde portofoliul de produse, oferind consumatorilor optiunea unui meniu diversificat, cu produse obtinute din ingrediente proaspete si de calitate.

Platforma „Festivalului verii de la McDonald’s” este destinata tuturor gusturilor si preferintelor consumatorilor. Totodata, prin noua oferta, McDonald’s readuce in atentia clientilor un produs specific sezonului, salata Greek, produs permanent in portofoliul companiei.

• Grande Italiano – este un sandvis gustos, cu o chifla speciala cu ierburi aromate, carne de vita, rucola, sos de parmezan si rosii proaspete.

• Greek Wrap – este un sandvis care contine numai ingrediente usoare, de vara: carne de pui, branza, legume proaspete si sos Tzatziki.

• Creveti – crocanti si gustosi, crevetii sunt un produs foarte apreciat de catre consumatorii McDonald’s.

• Salata Greek – produs permanent McDonald’s, salata Greek este un amestec apetisant de salate, legume, branza si masline.

Cele doua noi sandvisuri, Grande Italiano si Greek Wrap, vor fi comercializate atat in varianta de meniu mediu si maxi, cat si à la carte.

McDonald’s este o companie care se adapteaza in permanenta preferintelor consumatorilor prin oferte de meniu variate si prin ingrediente atent alese. Grija companiei pentru calitate se reflecta in fiecare dintre initiativele sale – in comunicarea transparenta a informatiilor nutritionale, in ingredientele atent alese si in pregatirea produselor la cele mai inalte standarde de siguranta alimentara.

Promisiune pentru calitate

Toate ingredientele McDonald’s – carnea de vita, de pui si de porc, pestele, legumele, salatele si chiflele – sunt furnizate de un grup de parteneri selectati cu grija si care indeplinesc standarde inalte de calitate si siguranta alimentara, de responsabilitate sociala, precum si standarde de protectie a mediului si animalelor.

La McDonald’s, fiecare ingredient este pregatit cu grija – carnea de vita trece prin 31 de puncte de control, carnea de pui este furnizata de unul dintre liderii europeni ai industriei, iar legumele sunt constant verificate din punct de vedere microbiologic, al gustului si al aspectului inainte, in timpul si dupa pregatire.

Mai mult, prepararea atenta a produselor, dar si respectarea normelor de siguranta alimentara sunt preocupari zilnice in toate restaurantele McDonald’s.

Despre McDonald’s Romania

McDonald’s este prima si singura companie americana care a deschis un lant de restaurante in Romania. Compania detine 65 de restaurante in 21 de orase – 31 de restaurante in Bucuresti si 34 in restul tarii, primind zilnic peste 140.000

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.