fbpx

Mirela Retegan a convins 120.000 de oameni să aleagă o viaţă sănătoasă

de

”Omul sfinţeşte locul” e o expresie care o defineşte perfect pe Mirela Retegan. Femeia care a creat fenomenul Gaşca Zurli e renumită pentru proiectele sale de anvergură: turnee cu sute de mii de spectatori, conferinţe pentru părinţi, cărţi educaţionale.

Mirela Retegan a hotărât să îşi schimbe total stilul de viaţă şi să acorde şi mai multă atenţie regimului alimentar.

“ Anul 2017 o să fie pentru mine anul în care voi ajunge în formă fizică la care visez de vreo 10 ani. “

Mirela a pornit o luptă puternică împotriva kilogramelor în plus şi a sedentarismului şi a creat pe facebook grupul Fixul care îți schimbă viața (Inițial grupul s-a numit Slabeste cu mine, dar pentru că au apărut numeroase grupuri cu același nume, fondatoarea lui l-a redenumit). Într-un timp record, peste 100 de mii de oameni au ales să i se alăture şi să trăiască o viaţă în sănătate, armonie și alegeri bune!

Mirela promovează stilul de viaţă fără excese, e sinceră cu fanii ei şi aşa i-a convinsă să intre în grupul de facebook super interactiv în care postează în fiecare zi fotografii cu absolut tot ce mănâncă. Secretul succesului acestei transformări este dieta în care se mănâncă la ore fixe: 7, 10, 13, 16, 19.

În grupul Fixul care îți schimbă viața minunile se întâmplă în fiecare zi. Oamenii se împrietenesc, se susţin, îşi dau sfaturi iar Mirela îi susţine pe toţi. Se bucură de reuşita fiecăruia în parte, aplaudă fiecare succes.

La sfârşitul lunii februarie Mirela Retegan pune la cale o petrecere de senzaţie în care cei mai activi membrii ai grupului se vor întâlni faţă în faţă.

“ În 2016 am început. Anul acesta vreau mai mult. Vreau să fiu şi mai conştientă că am un corp în care o să-mi plimb visurile, sper, încă mult şi bine. Şi vreau cea mai bună casă pentru visurile mele. De anul acesta vreau să fac mai mult pentru mine şi pentru comunitatea minunată strânsă în jurul acestei idei. “

Mirela Retegan este un lider de opinie în România. Cu o carieră construită cu multă muncă, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional e recunoscută pentru implicarea sa în viaţa socială. Mirela e un membru activ al comunităţii, organizează evenimente sociale, participă la acţiuni caritabile, susţine spectacole cu Gaşca Zurli şi workshopuri în beneficiul oamenilor cu probleme şi este gata oricând să ofere o mână de ajutor cui are nevoie.

Grupul Fixul care îți schimbă viața a ajuns în 4 luni la 120000 de membri, de 10 ori mai mare decât orice alt grup care se adresează oamenilor preocupaţi de o viaţă trăită în echilibru şi armonie.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Categorii:
Retete si diete

Comentarii

 • Slabeste cu mine sunt cateva grupuri, dar niciunul nu are 120 000. De ce nu puneti lik ul cu pagima de facebook aici?

  Ana februarie 1, 2017 2:04 pm Răspunde
  • Nu mai e cazul: l-am gasit! Multumesc!

   Ana februarie 1, 2017 2:11 pm
 • Felicitari pentru ceea ce faceti.Asi dori sa stiu la ora 10 si 16 ce se poate minca.Va multumesc.

  HONCIERU MARIOARA ianuarie 31, 2017 5:34 pm Răspunde
  • Daca imi permiti, pana vei primi un raspuns de la Mirela… La 10 si la 16 fructe( de preferinta nu le amesteca), sucuri naturale, nu te gandi la o masa ca micul dejun

   Ana februarie 1, 2017 2:08 pm

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.