fbpx

Morphy Richards a oferit cadouri de casă nouă tinerilor care s-au căsătorit de Dragobete

de

În ziua de Dragobete, brandul britanic de electrocasnice Morphy Richards a organizat o acțiune inedită pentru a promova dragostea și a transmite un semnal pozitiv.

Brandul a fost alături de perechile de îndrăgostiți din București care au ales ca astăzi să își unească destinele prin iubire, oferindu-le produse în dar.

Cuplurile care s-au căsătorit astăzi au primit cadouri de casă nouă constând în seturi de electrocasnice Morphy Richards – cafetiere, fierbătoare, prăjitoare de pâine și fiare de călcat. Tinerii căsătoriți au fost surprinși chiar la o Casă de Căsătorii din București, pe 24 februarie.

,,Credem că acum, mai mult ca oricând, avem nevoie să fim alături unii de alții și îi susținem astfel, prin acest gest simbolic, pe cei care au ales ca astăzi să fie o zi a dragostei, nu a conflictelor”, declară reprezentanții Morphy Richards România.

Lansat în 2021 pe piața din România, brandul de electrocasnice Morphy Richards, originar din Marea Britanie și cu o tradiție din 1936, promite să se dedice identificării nevoilor de consum specifice ale românilor și să aducă un nou nivel de confort și eleganță în casele românilor printr-o gamă variată de produse: de la aparate de gătit, cafetiere, fierbătoare de apă, roboţi de bucătorie, soup makere şi prăjitoare de pâine, până la aspiratoare verticale, aparate de curăţat cu aburi, fiare şi staţii de călcat.

 

Despre Morphy Richards

Brandul Morphy Richards a început extinderea către Europa de Est la începutul anului 2021, România fiind una dintre primele destinații. În Marea Britanie, conform producătorului, peste 90% dintre casele britanice folosesc produsele sale pentru o varietate largă de activități, de la coacerea perfectă a pâinii și călcarea hainelor până la pregătirea supelor delicioase și igienizarea podelelor. Morphy Richards include o gamă variată de produse, de la aparate de gătit, cafetiere, fierbătoare, roboţi de bucătorie şi prăjitoare de pâine, până la aspiratoare verticale, aparate de curăţat cu aburi, fiare şi staţii de călcat.

Cu o distribuție mare și pe piața mondială, produsele Morphy Richards ce acoperă o varietate de categorii de aparate de uz casnic se regăsesc în multe case din jurul lumii. În fiecare an, peste 5 milioane de produse Morphy Richards sunt vândute, o realizare ce a dus brandul la o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de dolari.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.