fbpx

PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA: Dr. OZ vine la Bucuresti!

de

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta “Take your life to the next level”.

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sanatos de viata, conferinta sustinuta de Dr Oz pe scena Salii Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata.

Conferinta va fi urmata de un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii.

Biletele la conferinta gazduita de Dr. OZ sunt puse in vanzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro si pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro.

Conferinta sustinuta de Dr. OZ la Bucuresti este organizata de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.

Sponsori principali: Borsec

Parteneri principali: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia

Parteneri media: Marea Dragoste/revistatango.ro, Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Femeia, Academia Catavencu, Men’s Health, Femeia de azi, Ioana, Sanatatea de azi, Caminul, Agerpres, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, mymed.ro, idealmariaj.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, casamea.ro, mymed.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, heme.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro

 

 

Despre Dr OZ

Mehmet Cengiz Oz s-a nascut pe 11 iunie 1960 in Cleveland, Ohio, Statele Unite ale Americii, iar la varsta de 7 ani s-a decis sa devina medic, inspirat de exemplul tatalui sau care era chirurg al Centrului Medical Wilmington. Dupa ce a absolvit la Universitatea Harvard, a obtinut un MBA (Master of Business Administration) in cadrul Scolii Wharton si un MD (Medicinae Baccalaureus) la Universitatea din Pennsylvania, Scoala de Medicina, demonstrandu-si ulterior faptul ca poate fi un chirurg de exceptie si a devenit astfel unul dintre cei mai buni specialisti in transplantul de inima. In 1994 Oz a infiintat Institutul de Cardiologie si Medicina Complementara a Spitalului Presbitarian din New York, pe care il conduce si este vice-presedinte si profesor la catedra de Chirurgie a Universitatii Columbia. Impreuna cu sotia sa, Lisa, a scris si publicat in 1998 cartea Healing from the Heart: A leading Surgeon Combines Eastern and Weastern Traditions to Create the Medicine of the Future.

Din dorinta de a face mai mult pentru oameni, doctorul Oz a cautat practici alternative la tratamentele existente deja, pe care a reusit sa le combine cu succes intr-un show televizat.

Prima lui emisiune de televiziune, denumita Second Opinion with Dr. Oz, pe care a creat-o impreuna cu sotia sa, in 2003, a durat doar un sezon, insa i-au avut printre invitati pe Charlie Sheen, Patti LaBelle, Quincy Jones si Oprah Winfrey. Cu Oprah Winfrey a dezvoltat o relatie de munca exceptionala, iar aceasta a inceput sa il cheme frecvent in cadrul seriei de emisiuni televizate The Oprah Winfrey Show si in cadrul seriei de emisiuni la radio Oprah & Friends.

De asemenea, Oz a inceput sa publice seria de carti YOU, care au devenit cele mai vandute in toata tara si sa scrie articole intr-o rubrica din revista Esquire.

In 2009, in urma succesului inregistrat la emisiunile lui Oprah, aceasta s-a oferit sa fie co-producatorul unei serii de emisiuni televizate, The Dr. Oz Show. Emisiunea i-a adus doctorului trei premii Emmy consecutive si se bucura si in prezent de un rating urias.

Doctorul Oz este el insusi un exemplu demn de urmat, fiind un sot care isi iubeste sotia si un tata fericit, are 4 copii, dintre care ultima fiica, Daphne a inceput sa calce pe urmele lui ca gazda de televiziune si scriitoare. Revista Esquire l-a pus pe doctorul Oz pe locul 75 in topul celor mai influente persoane ale secolului 21, iar revista Time l-a clasat pe locul 44 in topul celor mai influenti oameni de stiinta in 2008.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Comentarii

  • Oooo,celebrul dr Oz.Acel doctor celebru care le recomanda americanilor sa consume toate porcariile de suplimente ale caror efecte nu le cunoaste,dar comisionul lui e atat de gras incat nici nu mai conteaza ca mor cativa oameni.Acel doctor care poate sa iti vanda un leac ,,miraculos,, de slabit,chiar daca el,ca medic,se presupune ca nu vinde miroacole.Da,m-am lamurit,o sa imi iau bilet.Unde mai gasesc eu un doctor care sa imi vinda minciuni pe bani frumosi si sa o faca zambind? Ooo,stai asa,in Romania la majoritatea cabinetelor de stat.

    Just me februarie 24, 2016 9:29 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.