fbpx

Robert Turcescu si-a dat demisia de la Realitatea TV

de

Luni, 16 august, jurnalistul Robert Turcescu si-a dat demisia de la Realitatea Media, anuntandu-si in prealabil intentia pe contul sau de Twitter. “Azi, 16.08.2010, anunt public demisia mea din Realitatea Media. Detalii pe turcescu.ro, incepand cu ora 11.00”, este anuntul pe care l-a scris Robert Turcescu, la ora 10.52.

“Pentru mine a sosit vremea sa deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii si nici planuri in care sa incapa cuvinte precum “mai bine” sau “mai rau”. Dar simt de ceva vreme ca e momentul pentru o noua provocare pe care inteleg sa mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare. Nu stiu, acum, cand scriu aceste randuri, incotro ma indrept si nici care sunt provocarile viitorului imediat. Vom vedea impreuna prin intermediul acestui spatiu virtual in care ma oblig sa postez perodic o suma de ganduri, amintiri si experiente”, este anuntul demisiei pe care l-a facut Turcescu pe blogul personal.
Jurnalistul marturiseste ca s-a gandit multe nopti pana a luat aceasta decizie si se desparte cu greu de colegii lui, precizand insa ca “sfarsitul nu e aici”.
“Da, azi, o data cu aparitia acestor randuri, anunt public ca plec din Realitatea Media privind fara manie inapoi, desi se poarta de ani buni scandalul public si aruncatul cu laturi. Intr-o lume normala, eliberata de teorii conspirationiste, barfe si zvonuri ar trebui sa fie un pas firesc din parcursul unei calatorii fascinante cum se intampla adeseori sa fie viata unui jurnalist… Ma despart greu de minunatii mei colegi de la Realitatea FM, dar, asa cum viata ne-a dovedit-o deja, intotdeauna exista o noua intersectie. Mi-a placut sa lucrez alaturi de ei, sunt profesionisti ai undelor, asa cum mi-a placut sa-i simt aproape si sa invat de la ei, pe majoritatea colegilor mei din Realitatea TV sau de la Cotidianul”, mai scrie celebrul demisionar.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.