fbpx

Scrisoarea lui Adrian Nastase pentru fiul sau, Andrei, facuta publica la televizor

de

Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a facut publica o scrisoare de la tatal sau, datata 20 iunie 2012, in care acesta ii transmite ca va ramane capul familiei si sa nu faca niciodata politica. – informeaza Mediafax.

Andrei Nastase a precizat ca scrisoarea pe care o prezinta este cea care i-a fost adresata lui, iar scrisoarea pe care intentiona sa o faca publica imediat dupa tentativa de suicid a lui Adrian Nastase era o alta scrisoare, destinata publicului larg, insa aceasta era pentru situatia in care tatal sau “nu mai era in viata politica”.
“Acea scrisoare (…) era pentru opinia publica si era pentru momentul in care Adrian Nastase n-ar mai fi participat la aceasta viata politica si pana la urma nu mai avea nimic de ascuns sau de pierdut”, a spus el.

Prezentam integral continutul scrisorii citite la postul de televiziune:
“Andrei, dragul meu,
Vei ramane capul familiei, sa ai grija de mama si de Mihnea. Stiu ca va fi greu, dar stiu ca vei reusi, va trebui cu ajutorul avocatilor sa-mi restitui dreptul la onoare si la demnitate. Poate ca va fi greu sa intelegi decizia mea, dar nimeni nu va reusi sa ma umileasca dupa o viata de munca si de eforturi. Prefer sa plec de laga voi cu demnitate si cu sentimente ca nu accept nedreptatile. Iti doresc sa fii fericit, sa ai o viata frumoasa si sa nu faci niciodata politica. Vei avea multe griji, dar vei gasi multi oameni care iti vor fi aproape.
Te imbratisez cu toata dragostea, Tata”.

In 20 iunie, dupa ce Adrian Nastase a fost condamnat definitiv de ICCJ la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul “Trofeul calitatii”, a aparut informatia cu privire la tentativa de suicid a fostului premier. A doua zi dupa ce Adrian Nastase a fost internat la Spitalul Floreasca, Andrei Nastase a anuntat pe Facebook ca urma sa citeasca in 22 iunie scrisoarea lasata de tatal sau, despre care spunea ca este “un fel de testament public”.
El a renuntat apoi la acest demers, spunand ca nu mai face publica scrisoarea tatalui sau, intrucat acesta i-a interzis acest lucru si pentru ca numarul mare de persoane care doreau sa fie prezente ar fi perturbat activitatea Spitalului Floreasca.
In prezent, Adrian Nastase se afla in sectia de terapie intensiva a Penitenciarului Spital Bucuresti Rahova. Surse judiciare au declarat, vineri, in exclusivitate, pentru MEDIAFAX, ca fostul premier Adrian Nastase a fost “inmatriculat” cu numarul de detinut N0049/2012.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.