fbpx

Secretele femeilor frumoase: 3 metode prin care spui ADIO parului facial, chiar de la tine de acasa

de

Femeile iubesc perfectiunea si nu rateaza niciun amanunt, mai ales cand vine vorba despre aspectul fizic. Reprezentantele sexului frumos adora sa fie in centrul atentiei, sa fie zilnic complimentate si admirate, insa pentru ca acest lucru sa se intample, acestea depun uneori eforturi considerabile.

Fie ca este vorba despre machiaj, coafura, tratamente corporale sau epilare, femeile iubesc inovatia si adora sa incerce cele mai noi trucuri de infrumusetare. Incantarea este si mai mare in momentul in care descopera ca noile secrete pot fi incercate chiar in confortul propriei locuinte.

Astfel, pentru a veni in ajutorul femeilor, au fost descoperite tehnicile de epilare faciala, care nu necesita deplasarea de la domiciliu.

Iata care sunt cele 3 metode prin care poti scapa de parul facial:

Epilator facial

Utilizarea unui epilator facial reprezinta cea mai buna metoda de eliminare a parului nedorit de pe fata. De ce? Pentru ca durerea este minima, smulge firul de par de la radacina, rezultatele se mentin pe termen lung, nu provoaca iritatii si este o metoda rapida, care poate fi folosita chiar si cu 5 minute inainte de a iesi din casa.

Datorita dimensiunii reduse, poate incapea cu usurinta in orice tip de geanta si poate fi folosit chiar si-n zonele greu accesibile. Astfel, epilatorul facial poate fi utilizat pentru indepartarea mustatei, a firelor jucause de la sprancene si a zonelor predispuse pilozitatii de pe obraji.

Ceara epilatoare

Ceara epilatoare este o tehnica eficienta, durabila si sigura de indepartare a firelor nedorite, insa necesita mai multa indemanare si timp fata de metoda prezentata mai sus. Este indicat ca aceasta metoda de epilare sa fie realizata de catre un profesionist, insa, cu ajutorul noilor formule blande de ceara, tehnica poate fi folosita chiar si-n confortul propriei case.

Este indicat ca, inaintea aplicarii  produsului, sa iti cureti si exfoliezi fata in profunzime, sa incalzesti ceara, dupa care s-o aplici in straturi groase pe zonele dorite. In momentul in care ceara epilatoare se raceste, aceasta devine rigida si smulge firele de par de la radacina.

Este un proces destul de dureros, dar care indeparteaza pe o perioada indelungata parul din zona sprancenelor, a buzei superioare si a partilor laterale ale fetei.

Crema epilatoare

Daca te numeri printre femeile care nu suporta durererea si care de fiecare data aleg cele mai blande metode de infrumusetare, crema epilatoare este solutia pentru tine. In ceea ce priveste aceasta tehnica, este recomandat sa testezi crema pe mana inainte cu 24 de ore. In cazul in care pielea de pe mana se inroseste sau se irita, trebuie sa alegi o alta metoda de epilare.

In plus, crema epilatoare nu indeparteaza pilozitatea pe perioade lungi de timp, ci mentine aspectul neted al pielii timp pentru aproximativ o saptamana. Acest lucru este cauzat de faptul ca este o metoda de epilare superficiala, care nu smulge firele de par, ci le taie de la suprafata.

Prin urmare, este indicat sa alegi tipul de epilare faciala potrivita tie, care sa te multumeasca si sa te faca sa o mai incerci fericita si a doua oara. Alege sa arati bine cu bani putini si fara a te deplasa de la domiciliu, deoarece timpul este pretios pentru fiecare femeie in parte!

Sursa foto: Unsplash.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.