fbpx

Simona Catrina – Abonatul nu se afla in aria de bun simt

de

Odata, am primit un e-mail de la un barbat necunoscut. Imi povestea, cu toate virgulele si cratimele la locul lor, cat adora el ce scriam eu in ziar. Eram circumspecta, fiindca la ora aia, ma indeletniceam cu cronicile muzicalo-mondene agresive si plesneam vedete, ma gandeam ca expeditorul ar putea fi vreun Cotabita sub acoperire. Ma rog, mi-a zis ca el lucreaza la o agentie de stiri (nu spui care, radiodifuziune insemnata) si ca sa ne vedem in oras, vreau?

 

Atunci, aveam un iubit care inca nu apucase sa ma scoata din sarite anuntand ca nu mai divorteaza, cum ne fusese vorba. Totusi, am acceptat o intrevedere casta si cu domnul ziarist.
Ne-am intalnit intr-un adanc de Baneasa, la un restaurant intunecos, dar am zis ca poate are fotofobie. Era inalt, cam prea frumos pentru mine, avea sacou cu puchitei, trasnea a odicolon scump. Mi-a rezumat vietisoara lui inainte de a comanda primul snaps, cica era divortat, fusese insurat cu o proasta frumoasa si acum cauta sa-si carpeasca viata langa o femeie desteapta. Mi s-a parut dubios de convenabil pentru mine, ma tot intrebam unde-o fi eroarea de sistem.
A fost o seara dulceaga, cu exceptia a doua momente din desfasurator: cand s-a balacarit cu chelnerul, fiindca nu pricepea ceva din nota de plata, si cand s-a repezit sa ma sarute, saltandu-se peste masa, de m-am si speriat, credeam ca vrea sa ma muste. I-am marturisit ca nu ma pup cu nimeni pasional la prima intalnire, decat daca tensiunea erotica e instalata in prealabil, asta nefiind cazul nostru.
Dupa asta, a zis ca ma mai suna el, dar fiindca gasisem cel mai prost moment sa fiu femeie cu initiativa, l-am sunat eu. Pe celularul lui, a raspuns o voce inmuiata-n estrogen. Socata, am inchis ca tampita. M-a sunat ea inapoi, normal. Ca sa-i spun cine sunt. Si atunci, i-am zis verde (stacojiu, mai degraba): doamna, fiti amabila, sunt femeia cu care acest abonat Connex vrea sa-si refaca viata. Nu zau! – zice ea. In opt secunde, m-a lamurit, m-a amenintat si mi-a inchis. Era nevasta-sa.
A doua zi, m-a sunat el sa-mi spuna ca voia sa divorteze de mult, dar nu scapa de aia, si ca sa-l accept, ma roaga el frumos, ca-si face el ordine in viata. I-am spus ca mai am unul care se gaseste in proces de smotru conjugal, deci o clona mi-ar prisosi amarnic. Imi mai scrie si azi cateodata, sa vada daca m-am mai gandit la noi. Si daca da, sa-i spun si lui. Ca e gata sa-si lase nevasta si sa fie porc pe cale amiabila.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Comentarii

 • Intrebarea care s-ar putea pune ar fi de ce atrageti mai mult din astia "luati", pe cale de a "divorta".

  tinergetic aprilie 2, 2013 2:46 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.