fbpx

Simona Catrina – Eu si barbatii avem cateva motive

de

Ceva scartaie, pentru ca barbatii, vreau sa spun, au mai multe motive sa stea in tara asta decat femeile. Ca ei vor – si au la nas – bere ieftina, butic si diac… dali… dialectica deschise non-stop, palinca, Plesu, ma rog, de-ale lor, ca numai la fotbal si sex le sta mintea. Ce vor barbatii se gaseste numa-n România. Ce vor femeile se gaseste peste tot, eu de exemplu in Irak am gasit tot ce vor femeile, va spun sincer: barbati frrrrumosi care le tin acasa, nu le trimit sa lucreze ca pe proaste, cercei in forma de Nefertiti si soldati americani care n-au mai tavalit de mult o femeie.

Nu ma scuz acuma ca de ce-am plecat din tara si chestii de-astea. Eu n-am vrut neaparat, dar asa a fost situatia, dupa ce m-au jefuit de lantic si mi-au spart si casa din cartierul Titan, nu stiu cum s-a intamplat de-am emigrat in Canada. Acuma, stand aicea si fiindu-mi dor si chestii de-astea, mi-am dat seama ca trebuia sa stau acolo in România, pentru ca de exemplu era mai frumos la televizor. Pentru ca vreau sa spun ca mie-mi placea “Surprize, surprize” foarte, foarte mult, chestia e ca nu aveam cum sa zic asta cu voce tare, ca simteam eu ca astia din redactie ar fi discutat despre gusturile mele, cand ieseam din birou si ma duceam la toaleta. Ar fi trebuit sa stie pana la varsta lor ca gusturile nu se discuta, am citit despre asta intr-un almanah de rebus. Dar parca mai poti sa te iei dupa ce scrie in ziare.

Mie imi place de Andreea Marin deoarece este o fata care a reusit in viata si care Canada uite ca nu are nici una ca ea. Am vazut ca (era sa zic “ca Canada”, dar nu e frumos sa vorbesti cu “ca-ca”)… am vazut, deci, ca in Canada nu e nici unul gen Tiriac, de unde revin la ce va spuneam si va zic ca in Irak erau multi tiriaci din astia, cu mustati si bani, vedeti ca femeile pot sa gaseasca oriunde ce cauta, barbatii nu pot, ha, ha, ha.

Nu, acuma pe bune, mie imi place foarte mult de Andreea Marin pentru ca este o fata care a reusit in viata, este o onoare sa locuiesti in tara unde zana surprizelor ne aduce clipe minunate incantandu-ne cu zambetul ei atat de cuceritor si glasul ei atat de sensibil.
Dar odata, in timp ce beleam ochii la rochia ei ca de paun si la gura ei ca de paunita, buf, am inteles in sfarsit: daca o iubesti cu adevarat pe Andreea Marin, trebuie sa pleci din tara, ca sa-i dai ei sansa sa te aduca inapoi pe banii TVR. Asa ii faci cadou audienta si-o faci fericita si tu vrei ca ea sa fie fericita, mm? Ce vrei moment mai inaltator ca asta?

De-aia zic, draga mama, uite care-i chestia: daca te suna de la televiziune si te cheama in sala ca, sanchi, ai castigat un ventilator la tombola si ca sa vii sa-l iei, tu sa stii ca inseamna ca m-au adus. Te implor totusi sa faci o scena cand ma vezi, stiu ca detesti boceala cu sughituri in public, dar te rog frumos sa treci peste demnitatile tale boieresti si sa ne imbratisam cu zguduieli, ca cica face parte din contractul cu Tarom.

 

Categorii:
Dosar

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.