fbpx

Eu și bărbații avem câteva motive – de Simona Catrina

de

Ceva scârțăie, pentru că bărbații, vreau să spun, au mai multe motive să stea în țara asta decât femeile. Că ei vor – și au la nas – bere ieftină, butic și diac… dali… dialectică deschise non-stop, palincă, Pleșu, mă rog, de-ale lor, că numai la fotbal și sex le stă mintea. Ce vor bărbații se găsește numa-n România. Ce vor femeile se găsește peste tot, eu de exemplu în Irak am găsit tot ce vor femeile, vă spun sincer: bărbați frrrrumosi care le țin acasă, nu le trimit să lucreze ca pe proaste, cercei în forma de Nefertiti și soldați americani care n-au mai tăvălit de mult o femeie.

Nu mă scuz acuma că de ce-am plecat din țară și chestii de-astea. Eu n-am vrut neapărat, dar așa a fost situația, după ce m-au jefuit de lănțic și mi-au spart și casa din cartierul Titan, nu stiu cum s-a întâmplat de-am emigrat în Canada. Acuma, stând aicea și fiindu-mi dor și chestii de-astea, mi-am dat seama că trebuia să stau acolo în România, pentru că de exemplu era mai frumos la televizor. Pentru că vreau să spun că mie-mi plăcea “Surprize, surprize” foarte, foarte mult, chestia e că nu aveam cum să zic asta cu voce tare, că simțeam eu că ăștia din redacție ar fi discutat despre gusturile mele, când ieșeam din birou și mă duceam la toaletă. Ar fi trebuit să știe până la vârsta lor că gusturile nu se discută, am citit despre asta într-un almanah de rebus. Dar parcă mai poți să te iei după ce scrie în ziare.

Mie îmi place de Andreea Marin deoarece este o fată care a reușit în viață și care Canada uite că nu are nici una ca ea. Am văzut că (era să zic “că Canada”, dar nu e frumos să vorbești cu “că-că”)… am văzut, deci, că în Canada nu e nici unul gen Țiriac, de unde revin la ce vă spuneam și vă zic că în Irak erau mulți țiriaci din ăștia, cu mustăți și bani, vedeți că femeile pot să găsească oriunde ce caută, bărbații nu pot, ha, ha, ha.

Nu, acuma pe bune, mie îmi place foarte mult de Andreea Marin pentru că este o fată care a reușit în viață, este o onoare să locuiești în țara unde zâna surprizelor ne aduce clipe minunate încântandu-ne cu zâmbetul ei atât de cuceritor și glasul ei atât de sensibil. Dar odată, în timp ce beleam ochii la rochia ei ca de păun și la gura ei ca de păuniță, buf, am înțeles în sfârșit: daca o iubești cu adevărat pe Andreea Marin, trebuie să pleci din tara, ca să-i dai ei șansa să te aducă înapoi pe banii TVR. Așa îi faci cadou audiență și-o faci fericită și tu vrei că ea să fie fericită, mm? Ce vrei moment mai înălțător ca ăsta?!

De-aia zic, dragă mamă, uite care-i chestia: dacă te sună de la televiziune și te cheamă în sală că, sanchi, ai câștigat un ventilator la tombolă și că să vii să-l iei, tu să știi că înseamnă că m-au adus. Te implor totuși să faci o scenă când mă vezi, stiu că detești boceala cu sughițuri în public, dar te rog frumos să treci peste demnitățile tale boierești și să ne îmbrățișam cu zguduieli, că cică face parte din contractul cu Tarom.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Dosar

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.