fbpx

Umbra lui Avicii la Neversea. Ziua a doua de festival la malul mării

de

Sunt mereu lacrimi de bucurie și de emoție la întâlnirile artistice, indiferent dacă muzica e lentă și sensibilă sau puternică și ritmată. Un moment de maximă emoție la NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul mării, în cea de-a doua zi, a fost cel dedicat tânărului și frumosului Tim Bergling, legendarul DJ Avicii, recent plecat dintre noi în urma unei absurde sinucideri.

Înainte de finalul show-ului său, multașteptatul artist Aloe Blacc a rostit câteva cuvinte despre legendarul Avicii, urmate de melodia “Wake me up” la care a lucrat alături de DJ-ul suedez. “Am avut onoarea și plăcerea să lucrez cu unul dintre cei mai mari producători de muzică dance pe care i-am întâlnit vreodată, cu care am intrat în studio și cu care am lucrat la un cântec pe care să-l dăruim lumii. Împreună am dăruit ceva lumii. Astăzi, singura viață pe care vreau să o celebrăm este a producatorului cu care am compus următoarea piesa, Tim Bergling, cunoscut și ca Avicii”, a declarat artistul Aloe Blacc în uralele sau lacrimile de emoție ale fanilor.

În rest, debutul celei de-a doua zile a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Irina Rimes, urmată de Jonas Blue și ale lui hituri „Perfect Strangers” și “Mama”, Kungs, rapperul american Red Foo, Aloe Blacc, Galantis și Steve Angello. Fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre cu Aron Chupa.

Steve Angello a urcat pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA și s-a declarat, la final, impresionat de căldura și energia fanilor din România. “A fost incredibil! M-am simțit extraordinar pe scenă. Abia aștept să mă reîntorc și sper să fiu primit cu aceeași căldură și energie pozitivă cu care am fost primit în această seară. Știam că publicul din România știe să se distreze, dar în această seară mi-au depășit toate așteptările ” , a declarat Steve Angello.

Show-urile lui Jonas Blue, Kungs, Red Foo, Aloe Blacc, Galantis și Aron Chupa au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

Și cea de-a doua seară a avut un moment deosebit marcat cu focuri de artificii și acompaniat de acrobați suspendați de baloane cu aer cald. Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat Irina Rimes, Jonas Blue, Kungs. Red Foo, Aloe Blacc, Galantis, Steve Angello și Aron Chupa. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Nina Kraviz, Mumdance, DJ Premier, Rusko, Pendulum, Rampue, Claptone și mulți alții.

Abonamentele la prețul final de 550 de lei cu toate taxele incluse dar și biletele de o zi pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.