fbpx

NEVERSEA 2018, ziua întâi. Artificii, dans, muzică excepțională și o lume de vis la țărmul mării

de

Nici măcar ploaia, care a venit peste Constanța în după-amiaza primei zile de festival, n-a îndrăznit să se atingă de magia unei seri de excepție, așa că a încetat la timp pentru ca zecile de mii de festivalieri să descopere, cu bucurie, minunile unei lumi de vis clădite la țărmul Mării Negre.

Fotografii de Paul Buciuta

Artiștii care au concertat  în prima seară pe scena principală au fost, cu toții, prezenți pentru prima dată la NEVERSEA și s-au arătat impresionați atât de numărul mare de fani, cât și de dimensiunea impresionantă a scenei “The Gateway”. Debutul celei de-a doua ediții a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Partydul Kiss Fm condus de Olix și Dan Fințescu, urmați de Alle Farben, Lucas&Steve și Alan Walker. Pe scena a răsunat și imnul NEVERSEA compus de Manuel Riva și Alexandra Stan. Cei mai așteptați artiști din prima seară au fost Alan Walker, care a fost urmărit cu un entuziasm nebun de zeci de mii de fani adunați între main stage și țărmul de mare luminat de lună, și  DJ-ul HARDWELL, care,  în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o cu un aer plin de farmec și deschidere, s-a declarat extrem de încântat că s-a reîntors în România, pentru cea de-a treia oară.

“Este pentru prima dată când vin la festivalul de aici, de la malul Mării Negre, însă vin în fiecare an la unul dintre festivalurile mele preferate, UNTOLD. România știe să se distreze, iar publicul de aici este extraordinar ” , a declarat HARDWELL.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați de baloane cu aer cald, dar și de povestea NEVERSEA 2018. Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în prima zi, Manuel Riva & Alexandra Stan, Alle Farben, Lucas&Steve, Alan Walker, Hardwell și GTA. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Cezar, Satra B.E.N.Z, DOC, NGHTMRE, MODESTEP, Acid Pauli și mulți alții.

Show-urile lui Lucas&Steve, Alan Walker, Yellow Claw și GTA au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

Abonamentele la prețul final de 550 de lei cu toate taxele incluse, dar și biletele de o zi pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.