fbpx

Cele mai romantice ritualuri spa pentru doi

de

Se spune că iubirea adevărată nu are nevoie de o ocazie specială pentru a fi sărbătorită și de aceeași părere sunt și terapeutele de la THAIco SPA care au inclus în meniul permanent al centrului, trei ritualuri romantice menite să îi poarte pe cei doi într-o călătorie senzorială unică. Terapiile pentru cuplu sunt efectuate de doi terapeuți, într-un spațiu special amenajat pentru a induce starea de relaxare deplină și senzația de detașare de agitația și zgomotul urban. Sunt folosite uleiuri aromatice care hrănesc și catifelează pielea și răsfață simțurile. Toate terapiile încep cu un ritual floral pentru picioare.

Ritual “Magic Chocolate”

Ciocolata este cel mai eficient remediu natural care ajută la relaxare. Acest ingredient ajută la destinderea mușchilor tensionați sau dureroși și stimulează eliberarea ,,hormonilor fericirii”. Exfolierea corporală delicată cu ciocolată curăță pielea în profunzime, îndepărtează celulele moarte, tonifică și hrănește pielea și facilitează absorbția altor produse. Masca corporală cu spumă de ciocolată hrănește, catifelează și calmează pielea. Ritualul are un efect relaxant asupra organismului, reduce stresul, creşte nivelul de energie și induce starea de bine. Împachetarea corporală este urmată de o baie cu lapte prețios. Tratamentul continuă cu 80 de minute de masaj și are efect de remodelare, reduce aspectul de coajă de portocală, hidratează, netezește și revitalizează pielea.

Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporală cu ciocolată ~ Împachetare aromatică cu ciocolată ~ Baie cu lapte prețios ~ Masaj la alegere

Durată: 3h

 

Ritual “Flowers For Your Skin”

Totul începe cu o baie a picioarelor între petale de flori, urmată de o exfoliere corporală cu scrub din coajă de nucă de cocos şi parfumat cu extract de vanilie. Partenerii sunt apoi răsfățați cu un masaj de relaxare THAIco Signature, urmat de o baie cu lapte şi petale de trandafiri, în timpul căreia terapeutele asiatice vor efectua un masaj capilar pentru relaxare profundă. Totul este acompaniat de șampanie și bomboane de ciocolată.

Ritual floral pentru picioare~Exfoliere corporala cu cocos~Masaj THAIco Signature~Baie florala si masaj Capilar~Sampanie~Ciocolata

Durata: 2h30min

 

Ritual Spa “Honey Moon”

Este un amestec exotic de terapii delicate pentru cuplurile care doresc o relaxare deplină. Ritualul începe cu terapia hammam și continuă cu exfoliere corporală cu arome delicioase de trandafiri. Gomajul se îndepărtează cu o baie de lapte și petale de flori, însoțită de cocktail-uri aromate și fructe. La final, masajul hawaian lasă pielea hrănită, moale şi suplă.

Hammam ~ Exfoliere corporală cu trandafiri ~ Baie cu lapte prețios ~ Masaj Hawaian

Durată: 2h 30 min

 

THAIco SPA este situat pe Intrarea Sevastopol, nr.1. Pentru detalii și programări, poți accesa www.thaispa.ro, poți scrie la booking@thaispa.ro sau poți suna la 0725 416 586.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.