fbpx

Cu un televizor Ambilight întreg spațiul din casă prinde viață

de

Pentru că iubim pătimaș televizorul, pentru că știm că un televizor bun ne poate însufleți nu doar casa, ci și viața, am stat de vorbă cu Mădălin Ilie, Trade Marketing Manager Philips Tv, un specialist care ne-a dezvăluit câteva dintre secretele noului Philips Tv Ambilight P5, un televizor pe care și l-ar dori oricine.

De ce să alegem un televizor Ambilight în locul unuia obișnuit? Ce se schimbă în casele noastre odată cu sosirea lui?

Mădălin Ilie: (zâmbește) Multe se schimbă. În primul rând starea de spirit a tuturor din casă. Dacă, într-adevăr, îți place să urmărești emisiuni, seriale sau să te joci jocuri pe TV seara, vei vedea cum întreg spațiul prinde parcă viață, se luminează în culori care mai de care și creează un spațiu călduros, care te întâmpină după o zi plină, de serviciu. Tehnic vorbind, Ambilight înseamnă LED-uri de mici dimensiuni poziționate pe spatele televizorului, permițând ca întreg conţinutul ecranului să se reflecte pe peretele din spate. Philips Ambilight reproduce culorile pe care le vedem pe ecran în timp real, iar asta face ca imaginea să apară mai mare decât ecranul. Așa că, atunci când ai un TV cu Ambilight, întreaga experiență se schimbă. Practic, ești pus în fața unor altfel de trăriri, unei atmosfere mai calde, în care inovația își spune cuvântul.

Unii oameni spun: n-am eu așa o casă grozavă, nu-mi vine să iau un televizor mare și frumos, e pentru cei care stau la vilă… E adevărat?

Mădălin Ilie: Nu, nu sunt de acord. Un televizor mare și frumos îți transformă spațiul. El poate să reprezinte cel mai important element din casa ta, în jurul căruia toate obiectele să arate mai bine. E adevărat că atunci când alegi televizorul, trebuie să ții cont și de dimensiunea spațiului. Dacă nu încape, degeaba este frumos, nu? În cea mai recentă colecție lansată de Philips TV, în primăvara acestui an, modelele Ambilight încep de la 43 inch, adică 109 cm. O astfel de dimensiune se potrivește foarte bine chiar și cu spațiile mai mici, mai ales că rezoluția conținutului 4K pe care îl vedem se poate selecta, nu mai este ca înainte când trebuia să ții cont de o anumită distanță a TV-ului față de ochi.

Cum crezi că va arăta tehnologia viitorului în industria aceasta?

Mădălin Ilie: Viitorul va reprezenta OLED și Amblight, împreună. Cu calitatea imaginii excepționale, întregită de acest fabulos Ambilight, așa cum îmi place mie să spun. Atât design-ul, cât și performanța o să-și spună cuvântul din ce în ce mai mult.

 Ce înseamnă P5, de fapt?

Mădălin Ilie: P5 este cel mai nou și puternic procesor de imagine prezentat de Philips, responsabil exclusiv de calitatea imaginii, care optimizează digital tot ceea ce vizionezi, printr-un algoritm de ultimă generație. Datorită puterii de procesare crescute semnificativ, calitatea imaginii poate crește cu până la 50%. Așa că, având acest ajutor suplimentar, ne putem bucura de cele mai intense tonuri de negru, de cel mai luminos alb și de cele mai vii și strălucitoare culori, cât și de tonuri naturale și veridice ale pielii. În plus, cu un televizor care are P5 integrat, beneficiem de cele mai fluide și clare imagini, cu detalii și profunzime incredibile, indiferent dacă vizionăm meciuri sportive, filme sau emisiuni. Pe scurt, P5 revoluționează tot ceea ce făceam noi anterior în materie de calitate a imaginii.

 Ne place să caracterizăm oamenii. Încă de mici făceam caracterizări personajelor din cărți. Care sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine noua gamă de televizoare Philips TV?

Mădălin Ilie: Inovatoare, elegantă, cu performanțe tehnice senzaționale. Bineînţeles, cu respect pentru tehnică şi măiestrie. Noul nostru design pune accent pe rafinament, durabilitate și pe valorile designului european.

Unde ar fi mai bine să amplasăm un televizor cu Ambilight? Îl amplasăm în living, în bucătărie sau, de fapt, efectul cel mai puternic l-ar putea avea în dormitor? Noi l-am așezat în living, dar câteodată ne vine să-l luăm cu noi și în alte camere.

Mădălin Ilie: Oriunde simți nevoia să creezi un spațiu special. Având un televizor cu Ambilight, poți îmbunătăți lumina dintr-o cameră, chiar și atunci când televizorul nu este deschis – există o aplicație pe care o poți accesa pentru a crea un spațiu în culorile pe care le preferi, fără să fie nevoie să deschizi televizorul. Pentru o experiență completă, însă, noi recomandăm ca poziționarea să fie realizată la aproximativ 10 cm de un perete alb, indiferent dacă acel perete se află în bucătărie, living, dormitor sau hol. La mine acasă, spre exemplu, living-ul și dormitorul se bucură de Ambilight. Și noi împreună cu ele. (râde)

Se apropie sărbătorile și, dacă nu avem șemineu, ne-am aduna în jurul unui televizor bun… De unde se pot achiziționa televizoare Philips TV la cele mai bune prețuri?

Mădălin Ilie: De la toți retailerii, retailerii electro-IT și website-urile online care sunt relevante pentru piețele din România.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.