fbpx

Edi Stancu pleaca la mare in weekend: Ma despart cu greu de Silvia si de baietelul nostru

de

Edi Stancu, renumitul coregraf de la “Dansez pentru tine”, va fi invitat special in acest weekend la Tribute Summer Residence din Mamaia, unde va recruta noi dansatori, insa el spune ca se va desparti cu greu de Silvia si de baietelul lor, Robert Andrei.

Edi Stancu va trebui sa isi lase sotia acasa, in Bucuresti, pentru a avea grija de cel mic. Baietelul lor, Robert Andrei, are numai doua saptamani, iar deplasarea la Mamaia nu i-ar fi deloc indicata.

 

“Ma despart cu greu de Silvia si baietelul nostru, Robert Andrei! Voi avea in permanenta telefonul mobil la mine pentru a-i asculta gangurelile. Astept de la Silvia si fotografii prin telefon, astfel incat sa nu le duc dorul atat de mult!”, spune Edi, intr-un comunicat.

 

Edi Stancu isi propune sa-si mareasca trupa de dansatori prin recrutarea de noi talente in cadrul primei editii MTV Beach Party, care va incepe sambata, de la ora 16.00.

 

Sambata seara, distractia se va muta in club, unde seria de party-uri Pro FM Summer Sessions il va avea ca invitat special pe DJ Greeg, cel care a mixat si la White Sensation.

 

“Tribute Summer Residence pune accent pe divertismentul de calitate, adaptat de aceasta data cerintelor de pe litoral. Am reusit sa facem parteneriate cu MTV si Pro FM pentru o serie de petreceri inedite, iar colaborarea cu Edi Stancu ne onoreaza. Cel mai bun coregraf de la noi din tara, impreuna cu trupa lui de dansatori, va reinventa conceptul de entertainment prin show-uri senzationale”, spune Dan Cocis, managerul clubului.

 

Seria de petreceri MTV si Pro FM va debuta pe 9 iunie, iar acestea vor avea loc in fiecare sambata din sezonul estival, intrarea fiind libera.

 

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *