fbpx

Izolați, dar conectați

de

Rămânem conectați unii cu ceilalți, chiar dacă suntem izolați. Rămânem împreună, pentru că nimic nu poate sta în calea cuvintelor noastre pornite din inimă, a zâmbetelor pe care putem să ni le trimitem unii altora fără opreliști, a felului activ și entuziast în care ținem și mai departe legătura cu lumea. Nimic nu poate sta în calea darurilor pe care, mai mult ca niciodată, le alegem cu folos, cu atenție și cu dragoste mare.

Cum?

Există tot felul de daruri materiale pe care ni le putem face nouă înșine sau pe care le putem alege pentru cei pe care îi iubim. Daruri al căror principal atu să fie frumusețea și care, astfel, să hrănească în cei ce le aleg și le primesc latura aceea imaterială și efervescentă din care se hrănește mereu bucuria de viață. Daruri care să accentueze legătura de încredere cu sufletul nostru sau cu persoana către care ne direcționăm alegerea. Daruri care să ne bucure privirea prin forma și culoarea lor sau care să fie atât de plăcute la atingere, încât să ne satisfacă tactilitatea și, prin ea, toate celelalte simțuri prin care percepem lumea. Daruri care să ne îngăduie să evadăm din lumea noastră, deschizând porțile călătoriilor prin alte locuri sau prin cotloanele propriului suflet. Daruri care să facă legăturile noastre mai tandre și mai puternice, daruri care să țină vie comunicarea, cuvântul, imaginea. Care să ostoiască dorurile.

Și doar pentru cei care știu să opteze cu înțelepciune și iubire, există daruri care să adune în ele toate atuurile de mai sus: cele mai potrivite alegeri, mai ales în vremuri de criză precum cele pe care le străbatem acum și pe care, neapărat, trebuie să le străbatem cu bine!

Spune-mi ce daruri iubești ca să-ți spun cine ești – poate fi o formulă a opțiunilor moderne și eficiente sau, deopotrivă, un soi de întrebare la care, pe lista scurtă a răspunsurilor posibile se află, întotdeauna, Huawei P40 lite, smartphone-ul care izbutește să realizeze îmbinarea perfectă între tehnologiile de ultimă oră și designul avangardist.

De ce Huawei P40 lite?

Pentru că, ajutându-ne de Huawei P40 lite, putem face mereu conferințe online, rămânând aproape de cei pe care îi iubim, așa cum fac, deja, utilizatorii telefonului. Am văzut-o cu toții pe Lidia Buble, într-o postare pe Instagram bucurându-se de întâlnirea virtuală cu familia ei prin intermediul telefonului Huawei P40 lite de sărbători.

 

Sau pentru că este o investiție smart, numai bună de adăugat în coșul de cumpărături. Are un design surprinzător, o cameră triplă AI de 48 MP și un preț recomandat de doar 799 lei.

Pentru că arată excepțional, are culori uimitoare, aspecte metalice pe stratul protector și un sistem de cameră cvadruplă avangardist, perfect pentru cei ce doresc să își țină creativitatea ridicată la cele mai ridicate cote.

Pentru că te scapă de grija că vei rămâne fără baterie, când îți e izolarea mai nedragă. Tehnologia Huawei SuperCharge ajută la încărcarea a 70% din baterie în doar 30 de minute. Cât timp îți bei cafeaua sau ceaiul, privești în tihnă pe fereastră sau îți faci meditația de început de zi, P40 lite e gata încărcat, aproape la capacitate maximă.

Pentru că Huawei P40 lite este echipat cu Huawei Mobile Services și Huawei AppGallery, care sunt perfect compatibile cu cele mai populare aplicații de comunicare și socializare, dar și cu aplicațiile populare din zona de banking, divertisment, productivitiate, educație sau navigație. În contextul actual, aplicațiile online, disponibile pe telefonul mobil, devin o necesitate, pentru că îi ajută pe utilizatori să rămână conectați cu lumea de afară, atât prin intermediul aplicațiilor de știri, cât și prin accesul rapid la serviciile de care au nevoie chiar și atunci când stau acasă – divertisment, banking, shopping sau educație. Huawei AppGallery vine și cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

În plus, pe lângă accesul la aplicațiile preferate, Huawei P40 lite și toate celelalte telefoane din portofoliul HUAWEI îi oferă utilizatorului posibilitatea de a-și transfera în câțiva pași simpli toate datele din vechiul telefon. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi.

Spune-mi ce daruri iubești… Sau, mai degrabă, spune-mi ce telefon folosești!

Huawei P40 lite. Pentru frumusețe, pentru siguranță, pentru eficiență, pentru prețul rezonabil, pentru felul magic în care ne trimite gândurile, zâmbetele, dorurile și dragostea de la unii la alții. Nu, nu ne mai simțim izolați, pentru că suntem mereu conectați.

#stayconnected

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.