fbpx

Parfumurile-poveste ale casei Diana Vreeland, exclusiv la Elysée

de

În prezența extraordinară a lui Alexander Vreeland și a fondatoarei casei Elysée, Cristina Balan, parfumurile casei Diana Vreeland s-au lansat oficial în România marți, 18 septembrie 2018, fiind distribuite în exclusivitate în parfumeriile Elysée.

Fotografii de Paul Buciuta

 
Într-o lume în care moda și luxul au devenit o parte importantă a vieții fiecăruia dintre noi, moștenirea dăruită de Diana Vreeland se adresează iubitorilor de frumusețe de pretutindeni. Este de notorietate profunda influență pe care Diana a exercitat-o asupra modei secolului 20, iar linia de parfumuri ce-i poartă numele vine să continue povestea incredibilă a uneia dintre cele mai importante figuri feminine ale epocii sale.
“Trebuie să ai stil. Te ajută să te trezești dimineața. E un mod de viață. Fără stil, ești un nimeni…”, spunea Diana Vreeland într-una dintre celebrele și memorabilele sale replici. Iar ea a fost cu adevărat, așa cum i se și spunea, Împărăteasa Modei.
Diana Vreeland a fost editoare, curator, scriitoare, dar în primul rând a fost o femeie care a îndrăznit să schimbe toate regulile, lăsând în urma ei o lume plină de eleganță, stil și frumusețe. În cei 26 de ani în care a fost fashion editor al revistei Harper’s Bazaar și în cei nouă ani în care a deținut poziția de redactor-șef al Vogue, a avut realizări absolut impresionante și o reputație de neegalat. Diana Vreeland transforma tot ceea ce atingea, iar perioada de 16 ani în care a activat la Costume Institute din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York a dus la ridicarea modei la rang de artă.

“Sunt mereu uimit de forța pe care spiritul bunicii mele o avea în a-i îmboldi pe oameni către fapte mari”, a declarat Alexander Vreeland, artist cu o viziune cuprinzătoare, dar și manager cu vastă experiență în industria de lux. Alexander Vreeland a lucrat mai întâi cu Ralph Lauren și Giorgio Armani, iar din 2009 a devenit președinte al Diana Vreeland Estate, companie ce a readus în conștiința publică renumele și realizările inegalabilei sale bunici, prin cărți, filme, expoziții, dar și prin parfumuri. “Parfumurile noastre nu se adresează decât acelui segment de clienți aflat în căutarea rafinamentului autentic și adevaratei nișe în parfumeria de artă. Parfumieri celebri precum Carlos Benaim, Pascal Gaurin, Yves Cassar, Celine Barrel au reușit să imprime liniei de parfumuri Diana Vreeland caracterul deosebit de puternic al bunicii mele, într-un cadru modern și sofisticat”, a declarat Alexander Vreeland.
Fiecare parfum din colecție combină cele mai scumpe și mai nobile ingrediente, dar și cea mai înaltă măiestrie, formând o gamă ce evocă deopotrivă delicatețe și forță. Numele fiecărui parfum a fost creat pe baza citatelor Dianei Vreeland, purtând astfel în el o întreagă poveste care sporește și mai mult misterul, eleganța și noblețea unor creații olfactive cu adevărat unice.
Devastatingly Chic, Smashingly Brilliant, Simply Divine, Full Gallop, Wildly At-tractive, Vivaciously Bold, Outrageously Vibrant, Perfectly Marvelous, Extravagance Russe, Absolutely Vital, Staggeringly Beautiful sunt parfumurile-poveste ale casei Diana Vreeland care pot fi găsite de acum și în România, exclusiv la Elysée.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.