fbpx

Top 5 corpuri de iluminat de efect pentru sufragerie

de

Lumina din interiorul locuintei este foarte importanta pentru membrii familiei si pentru musafirii care le trec pragul. Armonia si frumusetea interiorului pot fi puse in valoare de corpurile de iluminat din incaperi, ce reusesc cu succes sa produca o imagine de efect in ochii privitorilor.

Sufrageria va ramane mereu o camera foarte importanta a casei, spatiul locuit permanent de familie si vizitat de musafiri. Fiecare proprietar doreste sa-l faca tot mai atractiv, elegant, luxos, in asa fel incat sa-i puna in evidenta personalitatea si caracterul. In functie de stilul utilizat in amenajarea sufrageriei (clasic, romantic, industrial, minimalist, modern, nautic), corpurile de iluminat alese pot fi tot mai diverse si mai complexe.

 

Afla care sunt cinci dintre preferintele oamenilor in materie de iluminat sufrageria!

Exista o multime de variante prin care poti ilumina aceasta incapere, trebuie doar sa gasesti ceea ce se potriveste, tinand cont de stilul in care este amenajata camera si de personalitatea proprie. Elemente esentiale in designul locuintei, corpurile de iluminat preferate de majoritatea proprietarilor sunt:

– Pendulul cu forme fluide are multe becuri si ofera o lumina suficienta, indiferent de nevoile utilizatorilor. Daca ai o sufragerie inalta si spatioasa, ai putea opta pentru aceste tipuri de corpuri pentru iluminat pe care, in functie de necesitati, ai putea sa le cobori sau sa le inalti, firul fiind discret, iar lumina concentrata;

– Candelabrul poate fi piesa de efect in orice sufragerie pentru ca are farmec si personalitate, dar nu este indicat de utilizat pentru orice camera. De multe ori, rezultatul poate fi unul penibil, asa ca fii atent la unele detalii daca il alegi pentru iluminarea acestei incaperi ce trebuie neaparat sa fie de dimensiune mare.

– Veioza ramane o piesa de rezistenta pentru iluminat in orice incapere, aducand lumina exact in locul in care ai nevoie cel mai mult. In cazul in care vrei un iluminat difuz in intreaga sufragerie, veioza rezolva perfect aceasta necesitate. De asemenea, este ideala daca vrei sa citesti in fotoliul preferat;

– Lustra clasica poate fi o alegere corecta pentru o sufragerie eleganta, dar nu opulenta. Acest produs reuseste cu succes sa ofere lumina din belsug si aspect estetic desavarsit. Lookul interior al camerei are doar de castigat. Poti opta pentru o lustra cu unul sau mai multe becuri, cu un design modern sau traditional, intr-un stil sofisticat sau simplu;

– Plafonierele sunt solutii moderne pentru iluminat, ce nu atrag atentia, dar ofera toata lumina de care vei avea nevoie de-a lungul celor 24 de ore. Daca alegi aceste corpuri, atunci poti opta pentru lumina rece sau calda, chiar pentru o combinatie intre ele, pentru plafoniere incastrate sau care se monteaza pe tavan, in stiluri si culori dintre cele mai variate. Daca iti doresti ca alte obiecte sa fie in centrul atentiei, nu lustra sau candelabrul sufrageriei, ci plafoniera este ceea ce iti trebuie.

In concluzie, indiferent de atmosfera pe care ti-ai propus sa o creezi in sufragerie, corpurile de iluminat pot fi cea mai buna metoda pentru a pune in practica imaginatia si creativitatea proprie in ceea ce priveste designul interior.

surse foto: shutterstock.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial · Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.