fbpx

Anca Sigartau – One Woman Show la GOLDART

de

Actrita, regizoarea, muziciana si scenarista Anca Sigartau se alatura proiectului GOLDART de a incuraja manifestarile culturale sub toate formele de exprimare si invita iubitorii de arta la un recital in data de 15 noiembrie 2011, ora 19.30, la sediul GOLDART din Calea Dorobantilor nr. 127.

Renumita personalitate a scenei culturale romanesti, Anca Sigartau va pune in scena un recital bazat pe un text al lui Robert Mauro (scriitor american de origine italiana decedat anul trecut la New York), cu inserturi din Shakespeare, Cehov, Gogol, Cesare Pascarella, Roberto Sanesi si CC Cummings. Intitulat sugestiv ‘Actrita’, recitalul Ancai Sigartau va dura 50 de minute, pe muzica de jazz a anilor ’30.
Acesta este cel de-al doilea spectacol gazduit de casa de licitatii si galeria de arta GOLDART, in cadrul unui proiect inceput la sfarsitul lunii octombrie de a incuraja manifestarile culturale in Romania.

Doamna Luminita Ghildus, presedinta GOLDART, a declarat: “Este o placere sa lucram cu un artist complet si complex precum Anca Sigartau. Vorbim, in cele din urma, despre o ‘one-woman show’, o artista extrem de talentata careia ii place sa joace si sa se joace, si o face din pasiune. Este o incantare pentru noi sa oferim clientilor si prietenilor nostri proiecte calitative din toate domeniile culturale.”

Anca Sigartau a adaugat: “In vremurile de astazi arta nu mai poate fi inchisa intr-o singura dimensiune, vorbim de un spatiu comun care evolueaza catre combinarea elementelor din teatru, muzica, arta vizuala si cinematografica. Toate acestea au un limbaj comun, si ma bucur sa pot oferi iubitorilor de cultura un alt fel de experienta.”

Proiectul GOLDART va continua in anul ce urmeaza, galeria de arta punand la dispozitie spatiul multifunctional de care dispune in Calea Dorobantilor nr. 127 pentru proiecte teatrale, cinematografice si muzicale in fiecare luna.

GOLDART are traditia promovarii artei in spatiul romanesc si international prin organizarea, de mai bine de cincisprezece ani, a mai multor expozitii, licitatii si prezentari de artisti.

GOLDART si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern de prezentare a ofertei si tranparenta procesului de vanzare – cumparare, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia artei in sistemul national si international.

Casa de Licitatii si Galeriile de Arta GOLDART functioneaza cu avizul Ministerului Culturii si Cultelor nr. 107/03.02.2003

CITESTE SI ANCA SIGARTAU: Sunt de multe ori speriata de mitocanie si impostura

sau ANCA SIGARTAU: Am iubit pana la Dumnezeu si dincolo de EL!

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.