fbpx

Cele mai curate minuni – 33 de mărturisiri despre întâlnirea cu miracolele divinității

de

Volumul lansat în urmă cu un an, Cele mai frumoase miracole, o carte a trezirilor și revelațiilor spirituale, și-a cerut, de la sine, continuarea.

Cele mai curate minuni duce mai departe demersul editorial de a dărui lumii povestiri adevărate ale întâlnirilor omenești cu divinitatea și miracolele divine, trăite în toate formele lor atât de uimitoare sau, până la urmă, atât de firești.

33 de autori – mari maeștri ai lumii spiritualității, călăuze urmate de mii și mii de pământeni porniți pe drumul regăsirii de sine prin regăsirea divinității din interior, scriitori atinși de harul divin și artiști care n-ar putea dărui oamenilor frumusețea creațiilor lor dacă nu l-ar recunoaște pe Dumnezeu în toate nuanțele și armoniile lumii – și-au dat întâlnire în paginile acestui volum. Și, probabil pentru prima dată, în cel mai curajos și înalt inspirat demers editorial-spiritual, cartea de față include și un dar special energetic – un fel de QR code sui generis, bun de accesat cu sufletul, nu cu telefonul – un portal vibrațional ce duce direct la frecvența Sfintei Treimi, pe care Petra, mare maestră a zilelor noastre, a inclus-o în finalul povestirii sale. Așadar, citiți, bucurați-vă și înălțați-vă, întâlnindu-vă cu încă 33 de dovezi că minunile sunt pretutindeni în jur și toți putem avea, dacă dorim, vieți miraculoase.

Volumul costă 66 de lei și poate fi comandat printr-un e-mail trimis la distributie@revistatango.ro, care să conțină numărul de exemplare de carte comandate, numele și adresa complete, numărul de telefon și modalitatea de plată aleasă.

 

Vor avea loc lansări de carte în data de:

17 august, ora 18.30, la Biblioteca Națională București, Bd Unirii nr 22 – Intrarea liberă

29 august, ora 18, la Biblioteca Județeană “I.N. Roman” , Constanța – Intrarea liberă

31 august, ora 18, Palatul Culturii din Iași –  Intrarea liberă

 

Cei 33 de autori ai capitolelor cărții sunt:

Crin-Triandafil Theodorescu, Cristina Bogdan, Ioan, Alice Năstase Buciuta, Ovidiu Dragoș Argeșanu, Viorica Nagacevschi, Petra, Nica Zaharia, Oana Stoianovici, Georgiana Spătaru, Janine Movilă Cerbu, Cornelia Solomon, Patrick Zeigler, Ioana Maria Lupașcu, Ana Maria Ducuță, Daniela Floroiu, Manu Pencea, Adelina Băicoană, Maura Anghel, Corina Chiran, Mihaela Burda, Melania Loghin, Delia Mureșan, Iulia Miclea, Florinela Stoianovici, Alina Manole, Rodica Ionescu, Lavinia Cherecheș, Ana Yin, Loreta Popa, Dara Codescu, Cristina Nichita, Constantin Preda

 

Design Copertă: Liviu Valentino Petre

Tehnoredactare: Morena Ioana Talpac

Volum realizat cu sprijinul Emblema Retail Solutions care, și ei, ca și noi, cred în miracole și creează minuni.

www.emblemasolutions.ro

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Cărțile Tango

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.