fbpx

Dacă nu poţi să mergi, încearcă să zbori – de Marinela Drop

de

“Dacă nu poţi să mergi, încearcă să zbori”, de Marinela Drop, este o povestire adevărată. Între copertele cărții apărute la Editura Cărțile Tango, 2022, este adunată istoria de viață a unei fete născute cu o deficiență motorie și ilustrează drumul acesteia plin de obstacole în căutarea dragostei și a acceptării celor din jur. Scrisă sub formă de jurnal, la persoana întâi, cartea este o confesiune intimă despre curajul de a-ți înfrunta destinul.

Volumul costă 49 de lei și poate fi comandat printr-un e-mail trimis la distributie@revistatango.ro, care să conțină numărul de exemplare de carte comandate, numele și adresa complete, numărul de telefon și modalitatea de plată aleasă.
Pentru a accesa contra cost cartea online, în format electronic, fără a fi descărcată, folosește butonul de mai jos:

 PDF – Citește online

Design Copertă: Liviu Valentino Petre

Tehnoredactare: Morena Ioana Talpac

Aparitie: august 2022

Format: 13,5/20,5 cm

Tip coperta: Brosata, 300 gr/m2

Numar pagini: 352

ISBN: 978-606-9081-10-5

Pret: 49 lei

“Am spus cu toții că, pentru iubire, am fi în stare să depășim orice obstacol, numai că, pe noi, viața nu ne-a pus la încercare în asemenea fel, în asemenea hal, încât obstacolele noastre să fie atât de cumplite precum cele așezate în calea femeii extraordinare care a făcut, prin intermediul cărții de față, un exercițiu de liminară sinceritate.

“Dacă nu poți să mergi, încearcă să zbori” este un jurnal al căutării iubirii, o mărturisire făcută în ton nesofisticat, cuceritor de simplu și de onest, care te acaparează în lectura unei cărți pe care n-o vei putea lăsa din mână. Cum se termină povestea? Cu happy-end? Imposibil! Cu o renunțare? Imposibil! Veți citi și veți vedea. De fapt, veți citi și veți zbura.”

Alice Năstase Buciuta

 

“Cum poate o ființă să emane atâta siguranță și putere, deși e clar că e năpăstuită de soartă?!” m-am întrebat în gând, dar mi-e teamă că s-a citit asta și pe fața mea, atunci când am întâlnit-o prima dată. Marinela era pe atunci președinta Fan Club-ului Gabriel Cotabiță și noi, celelalte admiratoare ale lui Gabi, mergeam deseori pentru întâlniri sau ședințe de lucru la ea acasă. “Cum poate cineva în scaun cu rotile și cu motive așa de evidente de nefericire să aibă unghiile perfect lăcuite, părul super coafat, haine elegante și aer de manager?!” am continuat să gândesc, cu jenă și vinovăție pentru zilele în care ieșeam afară ca o ciumafaie, doar pentru că aveam o mică indispoziție sau o toană melancolică… N-am știut niciodată de unde a venit forța ei. Și nici “blestemul” ei. Dar sunt sigură că povestea Marinelei va fi o lecție nu doar pentru oamenii în scaun cu rotile, ci pentru noi toți, cei care ne plângem prea des de toate nimicurile și ne folosim prea rar la cel mai înalt nivel darurile date de Dumnezeu. Marinela Drop, autoarea acestei cărți, a ridicat ștacheta pentru noi toți.

Roxana Gabor-Iliescu

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Cărțile Tango

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.